Sådan bliver det lettere at skifte til elbil

Med et nyt medlemskab, ePlus, får du som medlem adgang til Danmarks største ladenetværk. Dermed bliver det lettere for dig at skifte til elbil.
 

Ung mand skal lade elbil ved Clever-ladestation
FDM Mener

Når forandringens vinde blæser, rejser nogle læskærme, mens andre bygger vindmøller. I FDM hører vi til de sidste. Vi ønsker at tage udfordringerne op og skabe nye muligheder.

I disse år er bilisternes store forandring den grønne omstilling. Vi skal væk fra benzin og diesel og over til mere klimavenlige løsninger – og her er elbiler den løsning, bilindustrien tilbyder.

Vi ved fra vores medlemsrådgivning, at et afgørende punkt i forhold til skiftet til elbil er tilliden til, at det er nemt at kunne få strøm på bilen. Derfor introducerer vi nu et helt nyt medlemskab, ePlus, hvor vi tager hånd om opladningen.

Det gør vi i samarbejde med Clever, der har Danmarks største ladenetværk, og vi har skabt et unikt medlemstilbud, som giver medlemmer adgang til opladning hos Clever. Både hjemme og på farten. 

FDM har valgt at samarbejde med Clever af flere grunde. Dels deler vi en vision om at gå forrest og sikre danskerne grøn, bæredygtig mobilitet i bil. Dels er vi begge baseret på langvarige medlems- og kunderelationer. Og så er vi begge ejet direkte og indirekte af vores medlemmer.

Flere FDM-rabatter på opladning

I FDM ser vi det nye ePlus-medlemskab som et godt supplement til vores eksisterende medlemstilbud til elbilister, hvor vi også tilbyder rabatter på opladning hos Shell/Q8 og Allego for ikke at tale om vores egen FDM Ladeløsning. Og vi vil fortsat arbejde for, at der kommer flere rabataftaler til.

At der er alternativer, er vigtigt, da ePlus ikke er den bedste løsning for alle elbilister. ePlus er til dig, der kører langt i din elbil, til dig, som ikke har mulighed for at opsætte din egen ladeboks, og til dig, der lægger vægt på kombinationsløsninger, som føles nemme, bekvemme og trygge.

Det er ikke nødvendigvis den billigste løsning og derfor heller ikke den bedste for alle. Men det er en løsning, vi tror, mange vil få stor glæde af, og som vil kunne give endnu flere mod på at tage beslutningen om at skifte til elbil.

Fortsat uvildig forbrugerorganisation

Foruden at give vores medlemmer gode medlemstilbud har FDM en vigtig rolle at spille som uafhængig interesse- og forbrugerorganisation. Den vil ikke blive påvirket af vores nye samarbejde.

FDM har i en længere årrække haft samarbejder om forsikring og vejhjælp, så vi har god erfaring med at holde balancen og sikre, at vi fortsat er bilisternes og medlemmernes uvildige interesse- og forbrugerorganisation. 

Vi vil derfor fortsat rådgive jer medlemmer med udgangspunkt i det enkelte medlems situation, og vi vil politisk fortsat arbejde for gode rammebetingelser og forbrugervilkår – også på lademarkedet.

Individuel mobilitet i en bæredygtig fremtid

Her udestår en kæmpe opgave med at få gjort lademarkedet mere gennemskueligt og ikke mindst gøre det nemmere at kunne lade på tværs af de forskellige udbydere. Helt som vi kender det fra mobilmarkedet.

Det er en opgave, hvor FDM allerede har budt ind med adskillige løsningsforslag. 

Vi håber, at ePlus sammen med FDMs øvrige medlemsfordele og rabataftaler kan være med til at lette beslutningen om at skifte til elbil, så endnu flere kan bevare den individuelle mobilitet i en mere bæredygtig fremtid.

Hold dig up to date med FDM

Få gode tilbud fra FDM og de seneste bilnyheder direkte i din mailboks

Få FDMs nyhedsbreve