Større brændstofrabat til FDM-medlemmer

Større brændstofrabat til FDM-medlemmer

Shell FDM rabat benzin
Fotograf:
Medlemsnyt

FDM har netop indgået en aftale med Shell, som sikrer FDM-medlemmer 20 øre i rabat pr. liter benzin og 25 øre pr. liter diesel. Rabatten gives på pumpeprisen dvs., at bilisterne sparer henholdsvis 20 og 25 øre på den pris, som de kan aflæse på benzintanken.

”Vi ved fra vores undersøgelser, at vores medlemmer gerne vil have adgang til rabat på brændstof. Derfor glæder det os, at det er lykkedes at få en markant større rabat på pumpeprisen, end vi tidligere har kunne tilbyde vores medlemmer”, siger FDMs adm. direktør Thomas Møller Thomsen.

Det nye benzinkort giver rabat på benzin og diesel. Rabatten afregnes direkte på den månedlige opgørelse og er uden kort- eller opkrævningsgebyrer.

”Det har været vigtigt for os, at rabatten opnås på pumpeprisen, fordi det bliver tydligt for forbrugerne, hvilken pris de rent faktisk betaler. Når de tanker ved de, at der automatisk trækkes 20 eller 25 øre fra den pris, som de ser på standeren”, udtaler Thomas Møller Thomsen.

Den særlige FDM-rabat gælder på samtlige Shellstationer i Danmark. Rabatten opnås ved at bruge et særligt FDM/Shell card ved tankning. Alle medlemmer af FDM kan ansøge om et FDM/Shell Card.

Ansøg om FDM/Shell Card

Video: Find billigt brændstof med benzinpriser.dk

Den billigere benzin er blevet dyrere