FDM Forsikring har fået ny partner

FDMs forsikringsportefølje er fra årsskiftet overgået til vores nye partner. Eksisterende kunder er blevet overflyttet på samme vilkår og vil fortsat være en del af en lukket gruppe hos FDM Forsikring.

Gør brug af din medlemsfordel - tegn FDM forsikring
Fotograf:

Foto

FDM
Medlemsnyt

Første januar 2018 flyttede mere end 20.000 FDM forsikringskunder til FDMs nye forsikringspartner, Tryg. FDMs medlemmer, der har fået overflyttet deres forsikring, vil fortsætte med at have præcis de samme vilkår og priser, som de har i dag, ligesom FDM Forsikring fortsat er et lukket selskab kun for FDMs medlemmer.

Kun for medlemmer

FDM Forsikring er kun for medlemmer, og kan købes fra den dag, du melder dig ind. Ligesom med FDMs øvrige medlemstilbud, er forsikring et tilbud til hele husstanden.

Bliv medlem af FDM

Vi håber derfor, at flere af vores medlemmer vil udnytte vores medlemsfordel og gøre brug af vores tilbud om forsikring

”Forsikring er et vigtigt produkt for FDMs medlemmer, da alle som minimum har brug for en bilforsikring. Vi håber derfor, at flere af vores medlemmer vil udnytte vores medlemsfordel og gøre brug af vores tilbud om forsikring”, siger Thomas Møller Thomsen, administrerende direktør i FDM.

FDM Forsikring har et stort salgssetup med egne rådgivere, som kan hjælpe dig, hvis du ønsker at købe forsikring eller få et forsikringstjek.

Læs mere om FDM Forsikring

Mange typer forsikringer

FDMs medlemmer kan fortsat få forsikret både hus, børn, hund, kat og bil og tegne ulykkes- og rejseforsikringer. Vælger du at købe bilforsikring er det også muligt at tilkøbe vejhjælp til en fordelagtig pris. Det kræver blot et medlemskab af FDM.

Få et forsikringstjek