Medlemmer tester ny dongle fra FDM

Få tjek på din bils helbred og bliv bedre til at køre grønnere. Det er blot nogle af mulighederne med den nye dongle, FDM drive, som 1.000 FDM medlemmer nu får adgang til at teste.

Nu får 1.000 FDM medlemmer mulighed for at teste FDM drive
Fotograf:

Foto

FDM
Medlemsnyt

Frem til 1. september 2019 tester vi FDM drive. Det gør vi ved at give 1.000 medlemmer mulighed for at afprøve FDM drive i deres bil og give os feedback undervejs.

Sammen med nogle af vores europæiske søsterklubber har vi udviklet FDM drive - en dongle, du kan sætte i bilen, og en tilhørende app, hvor du kan aflæse beskeder fra donglen. Målet er at gøre hverdagen lettere for dig som bilist.

Læs mere: Hvad er en dongle?

Se en præsentation af FDM drive

Opdag fejlene før det går galt

FDM drive giver overblik over din kørsel og dit brændstofforbrug og advarer om mulige nedbrud på bilen, før de sker. Den holder øje med kapaciteten på dit batteri og registrerer store og små fejl på din bil. Du får besked på din telefon, hvis batteriet er ved at være fladt, eller der er fejl på motoren.

Du kan også bruge app’en til at huske, hvor du holder parkeret. Den udregner din ECO-score, så du kan se, hvor brændstoføkonomisk, du kører. Og så kan du bruge den som logbog og holde styr på dine køreture og dit køreregnskab.

Med FDM drive får du adgang til mange af de data, som ellers kun har været tilgængelige for bilproducenter og værksteder. Det er dine data, og derfor mener vi, at du bør have gavn af dem.

Du kan læse mere om dongler og dataindsamling her