Få FDM-rabat på lufthavnsparkering

To nye fordele for medlemmerne af FDM gør parkeringen ved Københavns Lufthavn billigere.

Nu får FDMs medlemmer også rabat på lufthavnsparkering
Medlemsnyt

Skal du flyve fra Københavns Lufthavn, kan du med fordel gøre brug af dit FDM-medlemskab.  FDM har lavet to nye rabataftaler, hvor du som medlem får adgang til rabat på to forskellige parkeringsløsninger.

Få rabat på parkering i Københavns Lufthavn

FDM rabat på parkering

Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde nogle rabatter, der gør det nemmere og billigere at være bilist

”Rigtig mange af vores medlemmer vil gerne have bilen stående ved lufthavnen, når de er på ferie, men de synes også, at det er dyrt. Derfor er vi rigtig glade for, at vores medlemmer nu kan spare penge, hvis de booker deres lufthavnsparkering via FDM”, sige Hans Henrik Langkilde, områdechef for FDMs fordelsprogram.

Sådan får du rabat

Som medlem kan du få rabat, hvis du booker din lufthavnsparkering via FDMs medlemssite. Du kan bl.a. få rabat i Københavns Lufthavns parkeringsanlæg, herunder We Park You Fly, eller du kan benytte dig af FDMs rabat hos Flypark Express. Rabatten kan benyttes af alle medlemmer i husstanden.

FDM rabat på parkering hos Flypark Express

”Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde nogle rabatter, der gør det nemmere og billigere at være bilist. Derfor arbejder vi også hele tiden på at få nye fordele og rabatter til vores medlemmer. Parkering er en vigtig dele af det at være bilist, så vi er meget glade for, at vi kan tilbyde to nye rabatmuligheder”, siger Hans Henrik Langkilde.

Få rabat på parkering

Book din rejse hos FDM travel