Seks gange så mange varer i FDMshop.dk

FDM udvider sin netbutik og seksdobler antallet af varer til bilen og ferien. Som noget nyt får du også dag til dag-levering for en fast lav pris på fragten. Klik dig ind i den nye FDMshop.dk på linket nedenfor

Seks gange så mange varer i FDMshop.dk
Fotograf:
Medlemsnyt

Med et enkelt klik får du adgang til flere end seks gange så mange varer end hidtil i FDMs relancerede virtuelle bilistbutik. Så der er meget mere at vælge imellem, når du ser efter udstyr til bilen og til din ferie.

”Vi har udvidet antallet af kvalitetsprodukter til lave priser fra bl.a. Thule, Sonax, Garmin, og folk får nu også et meget bredere sortiment af bl.a. bilplejeprodukter og ting til bilen at vælge fra. Vi får også helt nye varegrupper som f.eks. lyd til bilen og udstyr til trailere og campingvogne, siger Flemming Søndergaard, butikschef i FDMshop.dk

Kunderne efterspørger, at varerne er hurtigt fremme, så det har været vigtigt for os at kunne levere den service.

Samtidig skifter FDMs netbutik navn, så den fremover hedder FDMshop.dk

Se FDMshop.dk her

Åbningstilbud og rabatter

Forandringerne i FDMs netbutik er tydelige med det nye design, og der er i anledning af åbningen en række gode tilbud. Et eksempel er en Saphe one trafikalarm til 299 kr. (normalpris 399 kr.)

Tilbud i FDMshop.dk

”I den nye FDMshop.dk vil der også altid være rabat til medlemmer på udvalgte varer. Der vil være flere og større rabatter end tidligere, så det er en klar fordel for medlemmer at handle i vores butik”, siger Flemming Søndergaard.

Varer leveres næste dag

Som noget helt nyt, kan du få leveret dine varer allerede næste hverdag, hvis du bestiller dem inden kl. 16. Det til en fast pris på 39 kr. pr. forsendelse.

”Kunderne efterspørger, at varerne er hurtigt fremme, så det har været vigtigt for os at kunne levere den service. Samtidig har kunderne både før og efter købet mulighed for at få rådgivning og hjælp af vores eksperter”, siger Flemming Søndergaard.

Testvindere og tre års garanti

FDMshop.dk vil stadig føre de produkter, der bliver testvindere i Motors mange test, og i udvalget af varer er der stadig fokus på trafiksikkerhed og komfort.

FDMshop.dk har i øvrig tre års garanti på alle varer samt 30 dages bytte- og returservice.