Corona udsætter historisk motorløb

Der afholdes ikke Danish Masters Racing Festival på FDM Jyllandsringen i maj.

Der afholdes ikke Danish Masters Racing Festival på FDM Jyllandsringen i maj.
Medlemsnyt

Danish Masters Racing Festival, hvor der er fokus på de gamle køretøjer, og race med både moderne motorcykler og gamle biler, er desværre endnu engang blevet ramt af corona-situationen i Danmark. De nuværende regler for forsamlinger gør, at løbet ikke kan gennemføres 30.-31. maj.

- Der er rigtig meget logistik forbundet med at afholde motorløb, og da der endnu ikke er kommet udmelding fra regeringen om, hvad der sker efter 10. maj, er vi desværre nødt til i første omgang at aflyse løbsweekenden i slutningen af maj, siger Betina Engholm, afdelingschef for FDM Jyllandsringen

Ny løbskalender på vej

Der arbejdes på at finde en anden løsning, men hvordan den endelig løbskalender På FDM Jyllandsringen resten af året kommer til at se ud, afhænger af myndighedernes kommende retningslinjer.

Læs også: FDM lancerer forsikring til veteranbil

-Vi ved, at der er rigtig mange, der glæder sig til igen at kunne køre og se motorløb, og dem er vi selvfølgelig kede af at skuffe. Vi arbejder lige nu på at få en ny løbskalender på plads, og melder ud så snart vi har mere konkret information fra myndighederne, siger Betina Engholm.

Der meldes løbende ud om den aktuelle situation for motorløb på FDM Jyllandsringen på fdm.dk

Er du interesseret i klassiske biler?:

Køb MotorClassic