Læs det nye Motor

Mange danskere vælger at holde sommerferie i Danmark i år. Derfor er Motor fyldt med tip til sjove, spændende og smukke oplevelser herhjemme. Og så har vi testet 10 af de smarte mini-SUV'er, der er nogle af de mest solgte biler netop nu.

Motor 5/2020
Medlemsnyt

Fra i dag lander Motors sommernummer i postkasser landet over. Det er fyldt med spændende test af biler og autostole, men også med inspiration og gode medlemstilbud til dig, der tilbringer sommeren i Danmark.

Motors gruppetest, hvor vi ser på flere biler i samme klasse, er blandt de mest populære. Ikke blot i magasinet, men især på motor.dk, hvor der findes længere udgaver af testene og flere fotos.

Gruppetesten giver overblik, og det kan der være behov for i den klasse, vi retter fokus mod: de små SUV'er. Der kommer nemlig stadig flere modeller at vælge imellem, og i 2019 var hver femte solgte bil i Danmark en mini-SUV!

I det nye nummer af Motor kan du også læse om:

  • Elbilens spændende historie – fra Volta til Tesla
  • Blomsterne og bilerne – smukke vejkanter skal redde dyr og planter
  • Biltest: Ford Kuga PHEV – grøn bil til en skarp pris
  • Tag på hvalsafari i Lillebælt

Får du først post sidst på ugen, så husk, at du også kan læse Motor på nettet. Motors e-magasin ligger klar, samtidig med at papirudgaven udkommer.

Her finder du også et arkiv, så du kan genlæse tidligere artikler og test. Husk, at du skal være logget ind som medlem.

Læs Motor

Elsker du klassiske biler? Læs om FDMs magasin om klassiske biler, MotorClassic, og bestil abonnement her

Få mest muligt ud af dit FDM-medlemskab – se her, hvilke tilbud, rabatter og oplevelser du kan få som medlem af FDM