Ny app med fordele til FDMs medlemmer

FDM har lanceret en ny app, der giver dig et overblik over alle de fordele, som dit medlemskab giver dig. Samtidig ændrer FDM medlemslogin. Opdatering 2. feb.2021: Fremover skal du tilknytte dit kreditkort til FDM-fordele for at få rabat. Medlemskortet virker ikke mere

MIT FDM er en app til alle FDMs medlemmer
Medlemsnyt

'Mit FDM' er en ny app kun til FDMs medlemmer. App’en giver et nemt overblik over de fordele, der er inkluderet i dit medlemskab. Desuden kan du følge med i, hvilke medlemsfordele, du har benyttet og se, hvor meget du har sparet hos udvalgte fordelspartere. Det hele kræver blot, at du logger ind.

'Mit FDM' giver dig information om de mere end 100 fordele og rabatter, du som medlem har adgang til. Når du er logget ind i app’en, kan du med få klik se en beskrivelse af alle fordelene, og et kort viser, hvor du kan benytte dem i forhold til din placering. App’en kan også bruges til at se, hvor du kan bruge medlemsfordele på farten, bl.a. på ferieophold, oplevelser og brændstof. Desuden er der en beskrivelse af, hvordan du får hjælp og rådgivning hos FDM.

Følg dit forbug af disse fordelepartnere

- FDMs medlemmer skal have mest mulig værdi ud af deres medlemskab, og her kan app’en være en rigtig god hjælp. Det er blevet meget nemmere for den enkelte at se, hvad der er betalt for og inkluderet i medlemskabet. Og så giver appen et overblik over de rabatter, som medlemmerne kan få ved at bruge medlemskortet hos vores fordelspartnere, forklarer markedsdirektør i FDM, Christian Rau.
 

Hent Mit FDM

Med den nye MIT FDM-app kan du:

  • Finde information om mere end FDM 100 fordele. Alle fordelene er inddelt i nogle kategorier, men kan også søges frem.
     
  • Følg med i hvilke medlemsfordele du har benyttet og se, hvor meget du har sparet.
    ​​​​​​
  • Se hvilket FDM-medlemsskab du har og få overblik over, hvad dit medlemskab indeholder

Læs om app

Hvilke fordele og rabatter giver FDM?

Mit FDM-app’en er inddelt i en række faner i forskellige farver. Under den grønne fane finder du de fordele, der automatisk er tilknyttet dit personlige medlemskab. Det er fordele, du allerede har adgang til gennem dit medlemskab. Den gule fane giver dig et nemt overblik over de øvrige fordele, der gør dit liv som bilist lettere og billigere, og som du har adgang til, fordi du er medlem af FDM.  Både de grønne og de gule fordele kan benyttes af hele husstanden. Du kan også nemt søge for at se, om FDM har en rabataftale. Der er også links til bestillinger og køb i appen.

- Rigtig mange af vores medlemmer bruger i forvejen vores fordele, men ikke alle er klar over, at det faktisk er hele husstanden, der kan gøre brug af de fordele, der er i medlemskabet. Derfor kan jeg kun opfordre alle medlemmer i husstanden til at downloade app’en, da alt, hvad man skal vide om sit medlemskab og sine fordele, nu er samlet ét sted. Planen er, at app’en med tiden får flere features, siger Christian Rau.

Fordele
Den gule fane giver dig et nemt overblik over de øvrige fordele.
Medlemskab
Den grønne fane viser de fordele, der automatisk er tilknyttet dit personlige medlemskab.

 

 

 

 

 

 

Adgang til medlemskort

Også dit medlemskort med dit medlemsnummer er lagt ind i appen. (Opdatering 2./2-21: Fordelekortet er udgået . Du skal nu tilknytte kreditkort for at få automatisk rabat). Det kan du bruge langt de fleste steder, hvor du normalt bruger dit fysiske medlemskort. Det er også praktisk, hvis du skal bruge dit medlemsnummer i din kontakt med FDM.

Du kan downloade appen i App Store eller Google Play ved at søge efter ”Mit FDM”. Du kan også få tilsendt et direkte links til appen på sms ved at sende en sms med APP til 1919.

Hvis du har den gamle app på en iPhone, skal du ikke slette den, men blot opdatere den i App Store. Hvis du har den gamle app på en Android telefon, skal du slette den gamle app og finde den nye på Google Play. 

Èt login til alle i husstanden

For at bruge Mit FDM app’en, skal du have oprettet et medlemslogin. Dit login består af samme e-mailadresse, som er tilknyttet dit medlemskab samt en 8-cifret adgangskode. Der kan kun være ét login per medlemskab. Det betyder, at alle i husstanden, der er tilknyttet medlemskabet, skal bruge samme login, når de bruger app’en eller logger ind på fdm.dk.

I løbet af uge 36 sender FDM mails ud med info om login. Mailen bliver sendt til den mail vi pt. har tilknyttet medlemskabet. Hvis du ikke har modtaget en mail, eller du ikke kan huske, hvilken mail, du har tilknyttet dit FDM-medlemskab, så skal du kontakte FDM salg- og medlemsservice. Husk at tjekke, at mailen ikke er sendt til en anden i husstanden og tjek gerne dit spamfilter, inden du kontakter os.  

Se formular til login-spørgsmål

Det er muligt at oprette et login fra Mit FDM-appen ved at klikke på "Opret login”, ligesom der er en funktion til glemt password. Du skal bruge samme e-mailadresse, som er tilknyttet dit medlemskab. Skulle du have andre spørgsmål kan du finde svar på vores FAQ om app'en.

Læs mere om app