Læs det nye Motor

Vintermørket sænker sig over de danske veje, og det stiller ekstra krav til dig som bilist. Så skynd dig at læse Motor nr. 8/2020, hvor du får gode råd til kørsel i mørke. Du kan også møde fire nye bilister, der giver de erfarne gode råd. Og så har vi testet den længe ventede elbil VW ID.3 på danske veje.

Motor 8/2020
Medlemsnyt

Det er sandsynligvis stadig mørkt udenfor, når postbuddet i denne uge bringer Motor nr. 8/2020 ud til FDMs medlemmer. Som bilist oplever du sikkert også at køre hjemmefra i mørke og køre hjem igen med lygterne tændt. Der er flere ting du kan gøre, for at turene foregår sikkert og mere behageligt. Det fortæller chefinstruktøren på FDM Sjællandsringen om i det nye magasin.

Motors testhold har endelig fået mulighed for at teste VW's første "ægte" elbil, ID.3, på danske veje. Bilen er blevet spået at være den model, der skal gøre elbilerne til hvermandseje. I testen kan du læse, om det ser ud til at lykkes. Vi kan godt her afsløre, at der stadig er ting, VW skal arbejde med, før succesen er i hus.

Vi har også talt med fire unge bilister, der stadig kan huske svarene til teoriprøven og kørelærerens formaninger. De fortæller om, hvordan de oplever deres mere erfarne medbilisters evner bag rattet. Måske det giver stof til eftertanke ...

Og så glemmer vi for en stund corona og rejserestriktioner og holder liv i rejsedrømmene med en fantastisk køretur i det smukke og dramatiske Nordirland.

I det nye nummer af Motor kan du også læse om:

  • 5 ting, du bør vide, før du låner din bil ud
  • Her tager borgerne færdselssikkerheden i egen hånd
  • Kommuner beholder penge fra parkering – det var ikke meningen!
  • Stor test af autostole – læs den, før du køber ny stol
  • Har du set de brune skilte langs motorvejen? Få historien om dem

Får du først post sidst på ugen, så husk, at du allerede fra mandag den 2. november kan læse Motors e-magasin på nettet. 

Her finder du også et arkiv, så du kan genlæse tidligere artikler og test. Husk, at du skal være logget ind som medlem.

Læs Motor

Elsker du klassiske biler? Læs om FDMs magasin om klassiske biler, MotorClassic, og bestil abonnement her

Få mest muligt ud af dit FDM-medlemskab – se her, hvilke tilbud, rabatter og oplevelser du kan få som medlem af FDM