FDM er nu oppe på 254.000 medlemmer

Antallet af medlemmer af FDM er steget med 17.000 i 2020, og dermed er medlemstallet oppe på over en kvart million husstande

FDM er nu oppe på 254.000 medlemmer
Medlemsnyt

FDM offentliggør hvert år i januar det officielle medlemstal, og 2020 har været et år med stor vækst i antallet af indmeldelser.

Sidste år var medlemstallet 237.000, men i år 2021 vil det officielle antal af husstande, der er medlem af FDM være 254.000.

"Det er fantastisk at se vores medlemsbase vokse så meget i et år, hvor vi bl.a. har været udfordret af corona. Det betyder også, at vores fokus på at give både nye og eksisterende medlemmer en god medlemsoplevelse virker", siger Thomas Møller Thomsen.

Det er den største årlige tilvækst til FDM i nyere tid, siden bilen blev hvermandseje.

Bliv medlem af FDM

Flere forsikringskunder

Det er bl.a. FDM forsikring, der har tiltrukket nye medlemmer.

FDM bilforsikring er flere gange kåret til bedst i test af Forbrugerrådet Tænk Penge, og senest blev det også til en kåring som Bedst i test i 2020, når det gælder bilforsikring til elbil.

"Vi har fået skabt et rigtig godt produkt, som kunderne efterspørger, om som i den grad er konkurrencedygtigt. Det er vi stolte af. Både, når vi bliver kåret til markedets bedste, og når vi får opbakning fra medlemmerne", siger Thomas Møller Thomsen.

Se alle fordelene ved at være medlem af FDM