Læs det nye Motor fra 25. januar

Drømmer du om at købe ny bil her i 2021, skal du læse Motor 1/2021 i en fart. Kig først på det store overblik over de rekordmange nye biler, der kommer på markedet i år. Og kig derefter på årets bilbudget, så du får et realistisk billede af, hvad den nye bil kommer til at koste.

Motor 1/2021
Medlemsnyt

2021 bliver et fantastisk år for alle, der er glade for biler. Motors nyhedsredaktør har trykket alle bilimportørerne på maven og har fået presset hele 160 bilnyheder ud af dem. Dem kan du høre om i Motor 1/2021, der udkommer fra mandag d. 25. januar. Det er spændende læsning, for der er nyt, uanset om du drømmer om en benzin-, diesel- eller elbil. Så læs magasinet, før du køber en bil, der måske snart bliver fornyet.

Der skal også være råd til at indfri bildrømmene, og i årets bilbudget kan du se, hvad biler til forskellige priser reelt koster at eje. Vi regner alle udgifter med, og selvom det ikke er blevet direkte billigt at holde bil, så går det i den rigtige retning. Også hvis du overvejer en af de elektriske biler.

Og så har vi talt med skatteminister Morten Bødskov, der netop har stået fadder til den længe ventede omlægning af bilafgifterne. Kan han garantere, at bilisterne ikke rammes af nye afgifter i de kommende år? Og hvad med ladestandere til alle de elbiler, der skal ud på vejene?

I det nye nummer af Motor kan du også læse om:

  • Test af Opel Corsa-e og VW Tiguan
  • 4 danskere, der lader deres hobbyer bestemme, hvor de rejser hen
  • Hvordan antallet af trafikdræbte skal halveres over de næste 10 år
  • Sandheden om varebilers sikkerhed – de kan også ramme dig!

Får du først post sidst på ugen, så husk, at du allerede fra mandag den 25. januar kan læse Motors e-magasin på nettet. 

Her finder du også et arkiv, så du kan genlæse tidligere artikler og test. Husk, at du skal være logget ind som medlem.

Læs Motor

Elsker du klassiske biler? Læs om FDMs magasin om klassiske biler, MotorClassic, og bestil abonnement her

Få mest muligt ud af dit FDM-medlemskab – se her, hvilke tilbud, rabatter og oplevelser du kan få som medlem af FDM