Bonus til kunder i FDM Forsikring

TryghedsGruppen har igen i år besluttet, at der udbetales bonus til kunder i FDM Forsikring. Bonussen for 2020 er på fem procent.

Bonus til kunder i FDM Forsikring
Medlemsnyt

Er du kunde hos FDM Forsikring, kan du se frem til en bonus på fem procent af dine præmier. Det har TryghedsGruppen netop besluttet.

Hvis du er berettiget til bonus for 2020, vil du i løbet af maj kunne se beløbet på Mit FDM Forsikring. Beløbet udbetales til efteråret.

Som kunde i FDM Forsikring gennem Tryg er du medlem af TryghedsGruppen.

Beslutningen om - og hvor meget - der skal udbetales i bonus, skal hvert år i marts besluttes af TryghedsGruppens repræsentantskab på baggrund af TryghedsGruppens overskud året før. Bonussen vil typisk være 5-8 procent.

Læs mere om bonus hos FDM Forsikring  

Lave priser og god dækning

Det er nu tredje år i træk, at FDMs forsikringskunder får udbetalt bonus fra TryghedsGruppen. Bonussen for 2018 og 2019 var på 8 procent, mens bonus for 2020, der udbetales senere i 2021, er på 5 procent.

Det betyder, at hvis du har betalt 10.000 kr. for dine forsikringer hos FDM Forsikring for 2020, så er der 500 kr. (ekskl. afgifter mv.) på vej tilbage til dig. Beløbet er skattepligtigt.

"Vi har i forvejen lave priser på vores forsikringer, der har rigtig gode dækninger. Det bliver vi bekræftet i gentagne gange, bl.a. via Forbrugerrådets test af bilforsikring og husforsikring. Det nyder vores medlemmer godt af. Bonus fra TryghedsGruppen er med til at understrege fordelen ved at være FDM forsikringskunde. Fordi TryghedsGruppen står bag TrygFonden er kunderne samtidig med til at støtte initiativer i TrygFonden, der øger trygheden for alle danskere gennem bl.a. hjertestartere, redningsveste og cykelhjelme," siger Casper Sig Løkke Nielsen, områdechef for forsikring i FDM.

FDM har faste, lave priser og nogle af de bedste dækninger på markedet.

Få et tilbud