Læs det nye Motor fra 17. maj

To typer biler sælger stort for tiden: SUV’er og plugin-hybrider. Vi har derfor i Motor 4/2021 testet 10 SUV’er med plugin-teknik, så du får overblik over tidens populære biler. Du kan også drømme dig til Wales, hvor vi kører en vild og vildt smuk rute.

Motor 4/2021
Medlemsnyt

Plugin-hybriderne, der kører på både strøm og benzin, har netop overhalet dieselbilerne i salgstal, og de har længe ligget foran de rene elbiler. Det lader til, at vi danskere tager små skridt på vejen mod de elektriske biler. Det skal vi ikke være kede af, viser vores gruppetest af 10 lækre SUV’er med plugin-teknik. Du får rigtig meget bil for pengene – men hvis du skal have mest muligt ud af dem, er der også noget, du skal huske. Læs om det i testen.

En af fordelene ved plugin-hybriderne er, at du ikke behøver at bekymre dig for, om du „løber tør” for strøm – du kører jo bare videre på benzin, når batteriet er fladt. Rækkeviddeangst afholder derimod mange fra at skifte til elbil. Men er der egentlig noget at frygte? Vi har set nærmere på fænomenet rækkeviddeangst.

Og så kan du læse om noget af det, der kan få os bilister helt op i det røde felt. Vores juridiske rådgivning har fundet 10 eksempler på p-bøder frem, som de fleste kan lære noget af. Nogle af dem er givet uden grund – andre var måske nok bilistens egen skyld. Læs artiklen – den kan spare dig for både udgifter og frustrationer.

Læs Motor på mobil og tablet

Hent appen FDM Motor i App Store eller Google Play, så kan du nemt læse e-magasinet, når du har logget dig ind som medlem.

Se mere

I det nye nummer af Motor kan du også læse om:

  • Sådan kører du på 2 minus 1-veje
  • Guide: Kan firmabil betale sig for dig?
  • AutoIndex 2021: Hvilke bilejere er gladest for deres bil?
  • Oplev vilde kaniner på Årets Ø, Endelave

Får du først post sidst på ugen, så husk, at du allerede fra mandag den 17. maj kan læse Motors e-magasin på nettet. 

Her finder du også et arkiv, så du kan genlæse tidligere artikler og test. Husk, at du skal være logget ind som medlem.

Læs Motor

Elsker du klassiske biler? Læs om FDMs magasin om klassiske biler, MotorClassic, og bestil abonnement her

Få mest muligt ud af dit FDM-medlemskab – se her, hvilke tilbud, rabatter og oplevelser du kan få som medlem af FDM