FDMs forsikring til elbiler er igen kåret til Bedst i test

Har du forsikret din elbil i FDM Forsikring, så kan du glæde dig over at den ligger i top. Det slår Forbrugerrådet Tænk endnu engang fast i magasinet Tænk Penge, hvor FDMs forsikring til elbiler igen er blevet kåret til Bedst i test

FDMs forsikring til elbiler er igen kåret til Bedst i test
Medlemsnyt

Hvis du ikke allerede har din elbil forsikret i FDM Forsikring, kan det være en god idé at skifte selskab. Det tilbud, som FDM har til alle deres medlemmer, er nemlig kåret som Bedst i test af magasinet Tænk Penge.

Det er en gentagelse af hæderen i Forbrugerrådet Tænks seneste kåring, der blev foretaget i februar 2020.

Testen sammenligner en lang række forsikringsprodukter til flere typer af biler og vurderer pris, selvrisiko, forsikringsdækningen, kundetilfredshed og sager i Ankenævnet for Forsikring. 

Vigtig kåring for FDM

Det er altid fantastisk med en placering i top, men det er endnu mere tilfredsstillende at beholde den, mener administrerende direktør i FDM, Thomas Møller Thomsen:

”Vi er utrolig stolte af at vinde Bedst i test for forsikringer til elbiler for anden gang i træk, da det er vigtigt at kunne tilbyde vores medlemmer de bedste forsikringsprodukter på markedet. Især i en tid, hvor bilkøberne viser mere interesse for elbiler end nogensinde, er det vigtigt, at de kan finde det bedste produkt hos os.”

Også bedst til bilforsikringer

Det er ikke kun ejere af elbiler, der får den bedste dækning i FDM Forsikring.

I sammenligningen af biler, der kører på diesel eller benzin, er FDM også Bedst i test. Den titel fik FDMs bilforsikring ved den seneste kåring i oktober 2019.

Det er samlet set fjerde gang i træk, at FDM Forsikring kåres til Bedst i test.

Medlemmer af FDM og alle i husstanden kan tegne forsikring hos FDM Forsikring. Er du ikke allerede medlem, kan du alligevel ringe og få et tilbud. For at tegne forsikringen, skal du være medlem.

Læs mere om FDM Forsikring:

Læs om FDM Forsikring