Tryghedsbonus på vej til kunder i FDM Forsikring

Er du kunde i FDM forsikring og berettiget til bonus fra TryghedsGruppen, kan du se frem til, at den indbetales på din Nemkonto i oktober.

Tryghedsbonus på vej til kunder i FDM Forsikring
Medlemsnyt

Kunder hos FDM Forsikring, kan se frem til en bonus på fem procent af det beløb man har betalt for sine forsikringer i 2020. Det besluttede TryghedsGruppen i foråret, og nu er det snart tid til, at pengene udbetales.

Har du betalt 10.000 kr. for dine forsikringer hos FDM Forsikring for 2020, så er der 500 kr. (ekskl. afgifter mv.) på vej tilbage til dig. Beløbet er skattepligtigt.

Frem til 21. september modtager kunder bonusbreve eller mails, hvor beløbet for tryghedsbonus for 2020 vil fremgå. Som kunde i FDM Forsikring gennem Tryg er du medlem af TryghedsGruppen. 

Penge udbetales midt i oktober

I 2021 udbetaler TryghedsGruppen bonus til 1,2 mio. bonusberettigede medlemmer.

”Det er tredje år i træk, at FDMs forsikringskunder får udbetalt bonus fra TryghedsGruppen. Vi har i forvejen gode og billige forsikringsprodukter, og det er en ekstra værdi, at der nu udbetales penge til langt de fleste af vores kunder”, siger Casper Sig, områdechef for forsikring i FDM.

Pengene udbetales den 12. oktober til medlemmers NemKonto.

Bonussen skal være minimum 75 kr., for at den bliver udbetalt.

Bedst i test

FDMs forsikringer til elbil blev i august kåret til Bedst i test af Forbrugerrådets magasin Tænk Penge.

I sammenligningen af biler, der kører på diesel eller benzin, er FDM også Bedst i test. Den titel fik FDMs bilforsikring ved den seneste kåring i oktober 2019.

Medlemmer af FDM og alle i husstanden kan tegne forsikring hos FDM Forsikring. Er du ikke allerede medlem, kan du alligevel ringe og få et tilbud. For at tegne forsikringen, skal du være medlem.

Læs mere om FDM Forsikring