Kom gratis til stor elbilsmesse i København

Er du medlem af FDM, og modtager du FDMs medlemsnyhedsbrev, vil du på torsdag helt ekstra ordinært få mulighed for at bestille gratis billetter til den store elbilsmesse i København.

FDM er hovedsponsor ved eCarExpo
Medlemsnyt

Den sidste weekend i oktober kan du komme med til Danmarkspremieren på den store elbilsmesse EcarExpo i København. FDM er hovedsponsor for messen, og helt ekstraordinært uddeler vi i den forbindelse et begrænset antal billetter til vores medlemmer enten til lørdag d. 30. oktober eller søndag d. 31. oktober.

Du kan læse om, hvordan du kommer med i opløbet om gratis billetter i vores nyhedsbrev på torsdag. Vi har 2.000 billetter til lørdag og 2.000 til søndag. Gratisbilletterne vil kunne bookes fra torsdag 14. oktober kl. 16.30. Normalprisen for billetterne er 50 kr. + billetgebyr. Børn under 16 år har gratis adgang ifølge med en voksen med billet.

Hvis du ikke bliver blandt de heldige, der får fat i vores gratis billetter, har vi også en række rabatkoder til vores medlemmer. Disse koder giver mulighed for at købe billetter med 50 % rabat. Hvordan du bruger disse koder, vil du også kunne læse mere om i nyhedsbrevet på torsdag.

Har du ikke mulighed for selv at komme til Øksnehallen, kan du livestreame store dele af messen og interagere med udstillerne. Dette er gratis, og du kan tilmelde dig via eCarExpo.

Mød FDMs rådgivere på eCarExpo

På messen i Øksnehallen i København kan du se eller prøvekøre op mod 50 forskellige elbiler og plugin-hybrider. Du kan også prøve at sætte bilerne til opladning og blive klogere på ladeløsninger, rækkevidde, ladehastighed og udbydere.

FDM står klar med tilbud på ladestandere, forsikring og rådgivning til kommende ejere af elbiler og plugin-hybrider.

FDM og mange andre udstillere vil desuden holde oplæg fra scenen begge dage. Elbilsmessen i Øksnehallen er således en god anledning til at få svar på sine spørgsmål til elbiler og plugin-hybrider.

– Vi oplever, at bilisterne har mange spørgsmål og overvejelser i forhold til at skifte til en elektrisk bil. Vi har over de seneste år opbygget en stor erfaring i at rådgive bilisterne om alt fra opladning til valg af bil. Derfor er det kun naturligt for os at være en del af eCarExpo, hvor vi glæder os til at møde en masse nysgerrige bilister, og dele ud af den viden vi har fra både vores rådgivning og test af de mange elbiler og plugin-hybrider, der allerede er på markedet, siger FDMs administrerende direktør Thomas Møller Thomsen.

Er du tilmeldt medlemsnyhedsbrevet?

Er du ikke allerede tilmeldt FDMs nyhedsbrev til medlemmer, kan du gøre det her.

Få medlemsnyhedsbrevet