Læs det nye Motor fra 29. oktober

Tesla har haft markedet for elbiler stort set for sig selv. Sådan er det ikke for den nye Tesla Model Y, og i Motor 8/2021 afslører vores gruppetest, om den kan klare den nye konkurrence. Vi ser også på kommunalvalget med bilistøjne, og der er god grund til at give mobiliteten en stemme.

Motor nr. 8/2021
Medlemsnyt

Tesla har længe været kongen af elbiler. Men de har stort set også haft banen for sig selv. Tesla Model Y er netop kommet ud på vejene, men meget er sket, siden dens lillebror, Model 3, havde premiere for to år siden. I dag er der mange bejlere til tronen, så vi har testet den op mod de seks stærkeste konkurrenter. I gruppetesten kan du læse, om Teslaen kan stå distancen.

16. november skal vi stemme til kommunalvalget, og i medierne drukner hverdagen på vejene let. Så vi har set på nogle af de emner, der er vigtige for dig som bilist. Ved du f.eks., hvad din kommune skraber ind på parkering? Eller om din kommune har en strategi for ladestandere? Og vidste du, at borgmestre vil bestemme hastighedsgrænserne i stedet for politiet?

Vi har også set på de frygtede og meget omtalte brande i elbiler. Er beredskabet klædt på til opgaven, og hvad gør man, hvis en elbil brænder? Vi har talt med dem, der skal slukke ilden, hvis uheldet er ude. I den mere fornøjelige ende har vi taget toget til Europas højest beliggende togstation – den udsigt er hele ferien værd!

Læs Motor på mobil og tablet

Hent appen FDM Motor i App Store eller Google Play, så kan du nemt læse e-magasinet, når du har logget dig ind som medlem.

Se mere

I det nye nummer af Motor kan du også læse om:

  • Kig med: Sådan bygges en motorvej
  • Test af autostole med et sikkert vintertip
  • Vi hjælper en familie med at finde en brugt stationcar til 200.000 kr.
  • Elpriserne stiger – sådan sparer du på både elbil og bolig

Vi har denne gang udgivet Motor e-magasin en uge før, papirudgaven omdeles. Det sker fra mandag d. 8. november.

På Motor.dk finder du også et arkiv, så du kan genlæse tidligere artikler og test. Husk, at du skal være logget ind som medlem.

Læs Motor

Elsker du klassiske biler? Læs om FDMs magasin om klassiske biler, MotorClassic, og bestil abonnement her

Få mest muligt ud af dit FDM-medlemskab – se her, hvilke tilbud, rabatter og oplevelser du kan få som medlem af FDM