Mød FDM på stor elbilsmesse

I den kommende weekend kan du få svar fra FDMs eksperter på alle dine spørgsmål om elbiler ved elbilsmessen eCarExpo i København.

Mød FDM på stor elbilsmesse
Medlemsnyt

Der er mulighed for at blive en hel del klogere på elbiler, opladning, rækkevidde og meget andet relateret til elektriske køretøjer på den nye elbilmesse eCarExpo.

Den foregår i den kommende weekend 30.-31. oktober i Øksnehallen på Halmtorvet i København, hvor du kan se eller prøvekøre op mod 50 forskellige elbiler og plug-in hybridbiler.

Du kan også prøve at sætte bilerne til opladning og blive klogere på ladeløsninger, rækkevidde, ladehastighed og udbydere.

Få rådgivning fra FDMs eksperter

FDM er hovedsponsor for elbilmessen og står klar med rådgivning til kommende ejere af el- og hybridbiler. Det sker fra vores stand på messen, hvor du kan møde FDMs eksperter, få tilbud på ladestandere og forsikring og deltage i en konkurrence.

Bliv medlem af FDM

FDM og mange andre udstillere vil desuden holde oplæg fra scenen begge dage.

”Skal jeg vælge elbil?” er titlen på FDMs oplæg, der kan høres lørdag kl. 11.15 og kl. 14.45 og om søndagen kl. 11.45 og igen kl. 14.45.

Se programmet for begge dage (eksternt link)

Har du ikke mulighed for selv at komme til Øksnehallen, kan du livestreame store dele af messen. Læs mere på ecarexpo.se/kobenhavn (eksternt link).

Som medlem af FDM kan du få gratis adgang til messen - læs nyheden nedenfor.