FDM Forsikring scorer igen højt hos Forbrugerrådet

Blandt de 15 forsikringsselskaber, som Forbrugerrådets magasin Tænk Penge har testet, får FDM Forsikring en andenplads og tildeles et ”anbefaler” for at have billige priser og den bedste dækning

FDM Forsikring scorer igen højt hos Forbrugerrådet
Medlemsnyt

Der lyder en klar anbefaling fra Forbrugerrådets magasin Tænk Penge om at blive kunde i FDM Forsikring. I en test blandt 15 forsikringsselskaber er FDMs forsikringsprodukter over en bred kam vurderet som de næstbedste.

”Vi tildeler et ”Anbefaler” til FDM Forsikring, fordi FDM Forsikring tilbyder den næstlaveste pris i testen til medlemmer af FDM. Der er ikke samlerabat, men i stedet hvert år mulighed for at få udbetalt bonus fra TryghedsGruppen. Forsikringsdækningen hos FDM Forsikring er samlet set den bedste for de forsikringer, vi har testet”, lyder konklusionen i testen. 

Den er foretaget på forsikringer til bil, hus, indbo og ulykke. Vinderen er TJM Forsikring.

Billig uden samlerabat

Testen kommer også frem til, at selskaber uden samlerabat faktisk er de billigste. Det gælder bl.a. for FDM Forsikring, der ikke kræver, at du har tegnet et bestemt antal forsikringer for at få den bedste pris.

”For os er det vigtigste, at vi kan tilbyde en god og konkurrencedygtig pris til vores medlemmer. I forvejen har mange valgt at have deres bil forsikret hos os, men vi vil naturligvis også meget gerne have, at folk vælger at have deres andre forsikringer i FDM Forsikring, og her viser testen, at det sagtens kan betale sig. Tilmed med den bedste dækning på markedet", siger Casper Sig, områdechef for forsikring i FDM.

Af testen i Forbrugerrådets magasin Tænk Penge fremgår det, at de 11 selskaber, der tilbyder samlerabat, i gennemsnit har en pris på 15.521 kroner. De fire selskaber, der ikke tilbyder samlerabat, har en gennemsnitlig pris på 13.801 kroner.

FDM Forsikring har en samlet pris i gennemsnit på 13.124 kroner om året.

FDM i toppen flere gange

FDMs forsikringer til elbil blev i august kåret til Bedst i test af Forbrugerrådets magasin Tænk Penge.

I sammenligningen af biler, der kører på diesel eller benzin, er FDM også Bedst i test. Den titel fik FDMs bilforsikring ved den seneste kåring i oktober 2019.

Medlemmer af FDM og alle i husstanden kan tegne forsikring hos FDM Forsikring. Er du ikke allerede medlem, kan du alligevel ringe og få et tilbud. For at tegne forsikringen skal du være medlem.

 

Har du brug for forsikring?

Husk, som medlem af FDM har du adgang til at blive kunde hos FDM Forsikring og få billige og testvindende forsikringer.

Få FDM Forsikring