FDM har fundet ny adm. direktør

Det bliver Stina Glavind, der fra årsskiftet skal stå i spidsen for FDM, der med 260.000 medlemmer er Danmarks største forbruger- og interesseorganisation.

Stine Glavind
Medlemsnyt

Det bliver 47-årige Stina Glavind, der overtager posten som adm. direktør for FDM 1. januar.

Stina Glavind kommer senest fra en stilling som koncerndirektør i Coop, og dermed bliver det en kvinde med koncernledelseserfaring, der kommer til at stå i spidsen for Danmarks største forbruger- og interesseorganisation med over 260.000 medlemmer.

”Vi har fundet en administrerende direktør, der ud over en solid ledelseserfaring og forretningsforståelse også har erfaring med at udvikle værdiskabende medlemstilbud og koncepter. Stina er iderig og visionær og har en god forståelse for, hvad det kræver at drive en forening med medlemmerne i centrum. Gennem hele ansættelsesprocessen har hun bevist, at hun har respekt for FDMs værdier og brand, og derfor er hun den rette til at videreføre FDMs strategi og fastholde FDMs stærke position i markedet. Jeg glæder mig til samarbejdet”, siger Steen Torp-Hansen, bestyrelsesformand for FDM.

Den nye adm. direktør glæder sig til at starte og ser mange muligheder i FDM og den strategi, der er lagt.

”FDM er en spændende organisation med masser af viden og tilbud til bilisterne. Jeg glæder mig til at fortsætte udviklingen med at skabe nye, fordelagtige tilbud til bilisterne. Der er et virkelig godt fundament at bygge videre på. Især den grønne omstilling er vigtig, og derfor ser jeg også, at FDM har en vigtig samfundsmæssig rolle på det område, ligesom det åbner en masse muligheder for at videreudvikle FDM til gavn for medlemmerne”, siger Stina Glavind.

Stina Glavind er bevidst om, at FDM og ikke mindst bilen har en vigtig funktion i samfundet.

”Bilen har stor betydning for mig, da den giver mig frihed til at komme derhen, hvor jeg vil, og når jeg vil. Den er essentiel for at få hverdagen til at hænge sammen. Jeg har været på mange bilferier og teltture med bil ned gennem Europa både som barn og som voksen. Derfor er det også en ære at få lov til at stå i spidsen for et stærkt og troværdigt brand med masser af sjæl og en mere end hundrede år lang historie”, siger Stina Glavind.

Stina Glavind har tidligere arbejdet for stærke danske brands som Carlsberg og Coop, og derfor har hun stor erfaring med at sikre et godt omdømme og værne om et kendt brand.

FDMs nuværende adm. direktør Thomas Møller Thomsen har stået i spidsen for FDM siden 2003, men meddelte tidligere på året, at han ønskede at overlade direktørstolen i FDM til næste generation. Han fortsætter dog som præsident for FIA Region 1 og vil også være tilknyttet FDM som Executive International Affairs.

FDMs kerneydelse er at rådgive medlemmer i forbrugermæssige, juridiske, økonomiske og tekniske spørgsmål. Hvert år rådgiver FDM tusindvis af medlemmer og hjælper med at finde de rigtige svar og træffe de bedste beslutninger i forhold til bilbrug og bilejerskab, eller vi hjælper, hvis uheldet er ude. FDM tilbyder en bred vifte af services og kommercielle tilbud, der inkluderer Danmarks største bilmagasin Motor, FDM vejhjælp, FDM Forsikring, FDM travel, FDM test og bilsyn, FDMshop.dk, rabatter og fordele, magasinet MotorClassic, køreteknik, motorsport og events. FDM er struktureret som en demokratisk erhvervsdrivende forening med et medlemsvalgt repræsentantskab som højeste myndighed. FDM har hovedsæde i Lyngby og beskæftiger knap 300 medarbejdere fordelt på 31 adresser i Danmark. 

Om Stina Glavind

Stina Glavind er 47 år og uddannet cand.merc. i international business fra Copenhagen Business School. Hun var i mange år ansat i Carlsberg Danmark, hvor hun bl.a. varetog roller som Brand Manager, Innovation og Market Insights Manager samt Sales Development Director. I 2011 skiftede Stina Glavind til Coop, hvor hun først var Group Category Manager, siden kommerciel direktør for Kvickly, herefter kædedirektør for Fakta og senest en del af Coops direktion, hvor hun varetog posten som koncerndirektør for Coop. Stina Glavind bor på Frederiksberg med sin mand og har et barn. Fritiden bruger hun på familien og i naturen. Hun har en forkærlighed for bjergbestigning, og har som den eneste danske kvinde besteget de syv højeste bjerge i verden. Derudover har hun licens til at flyve en helikopter.