Medlemstal tæt på rekord

FDM har igen i 2021 oplevet stor medlemsfremgang. Især skift til elbil og et godt forsikringstilbud har været med til at øge tilgangen af medlemmer.

Hvid bil kører ud ad vej med træer på begge sider.
Medlemsnyt

Endnu et år med stor medlemsfremgang gør, at FDMs medlemstal nærmer sig medlemsrekorden fra 1970’erne. Alene i 2021 har 15.000 nye husstande meldt sig ind i FDM. Dermed var 269.000 husstande ved indgangen til 2022 medlem af FDM.

”Vi er enormt stolte over, at så mange bilister har valgt FDM til. Medlemsvæksten vidner om, at FDM har et stærkt værditilbud til bilisterne med både viden, rådgivning og fordelagtige medlemstilbud. I 2021 har vi især oplevet en tilgang af medlemmer, som har haft brug for FDMs ekspertise ift. et skifte til en elektrisk bil, ligesom der fortsat er mange, der har fundet ud af, at FDM har et konkurrencedygtigt forsikringstilbud og meldt sig ind for at få adgang til den ydelse”, siger Stina Glavind, adm. direktør i FDM.

Dermed fortsætter FDM den flotte medlemsvækst fra 2019 og nærmer sig rekorden fra 1973, hvor 278.000 husstande var medlem af FDM.

Spørgsmål om elbiler har givet medlemsvækst

Den store fokus på elbiler har især kunnet mærkes i FDMs rådgivning, som dagligt har siddet klar til at yde individuel rådgivning til medlemmerne.

”For mange er det en stor beslutning at skifte fra en benzin- eller dieselbil til en elbil. Derfor har især vores rådgivning haft travlt med at vejlede om valg af ladeløsning og valg af bil, ligesom mange har fået FDM til at gennemgå slutsedlen. Af samme årsag har vi brugt 2021 på at udvikle en række hjælpeværktøjer fx en ladeløsningsberegner, som vores medlemmer flittigt har brugt sammen med den meget viden, vi har på bl.a. fdm.dk”, siger Stina Glavind.

Forsikring er stadig bedst i test

FDMs bilforsikring er flere gange kåret til Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. I august blev FDMs forsikring til elbiler kåret til Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk, og i slutningen af 2021 fik FDM forsikring, igen af Forbrugerrådet Tænk, tildelt prædikatet ”anbefaler” i en stor test på tværs af en række forsikringsprodukter.

”Omdrejningspunktet for vores medlemmer er bilen. Derfor har det været et mål fra start at kunne tilbyde en meget attraktiv bilforsikring og et forsikringsprodukt med en god bonusordning. Mange af vores nye medlemmer fremhæver også vores forsikring som en væsentlig årsag til at blive medlem. Men også de andre rabatter og services, vi tilbyder, bliver fremhævet ikke mindst vores nye fordelsprogram med rabatter lige fra brændstof og oplevelser til restauranter og onlinebutikker”, siger Stina Glavind.
 

FDMs medlemstal for de seneste 5 år

FDMs medlemstal opgøres ved udgangen af et år.

Udnytter du dine FDM fordele?  

Husk, at du som medlem af FDM har adgang til en masse FDM fordele og rabatter.

Se FDM fordele

 ​