Større bonus til kunder i FDM Forsikring

TryghedsGruppen udbetaler i år bonus på otte procent til kunder i FDM Forsikring. Det er en stigning i forhold til sidste år

Større bonus til kunder i FDM Forsikring
Medlemsnyt

Er du kunde hos FDM Forsikring, kan du i år se frem til en bonus på otte procent af det beløb, du i alt har betalt for dine forsikringer for 2021. Det har TryghedsGruppen besluttet.

Pengene udbetales til efteråret. 

Som kunde i FDM Forsikring gennem Tryg er du medlem af TryghedsGruppen. Hvis du er berettiget til bonus, vil du i løbet af maj kunne se beløbet på Mit FDM Forsikring.

Beslutningen om - og hvor meget - der skal udbetales i bonus, skal hvert år i marts besluttes af TryghedsGruppens repræsentantskab på baggrund af TryghedsGruppens overskud året før. Sidste år var bonus på fem procent, men i år er den tilbage på otte procent, som den var i 2018 og 2019.

FDM Bilforsikring Bedst i test

Det betyder, hvis du har betalt 10.000 kr. (ekskl. afgifter mv.) for dine forsikringer hos FDM Forsikring for 2021, så er der 800 kr. på vej til dig. Beløbet er skattepligtigt.

Det er nu fjerde år i træk, at FDMs forsikringskunder får udbetalt bonus fra TryghedsGruppen.

"Vi har i forvejen lave priser på vores forsikringer, og når kunderne samtidig er medlemmer af TryghedsGruppen og får bonus, er det endnu mere attraktivt at vælge en forsikring fra FDM. Desuden har vi den bedste forsikring til både benzin-, diesel- og elbiler, da Forbrugerrådet TÆNK har kåret FDM Bilforsikring som Bedst i test de seneste fire år i træk", siger Casper Sig Løkke Nielsen, områdechef for forsikring i FDM.

Har du spørgsmål til forsikring?

Vi sidder klar ved telefonen eller på mail, hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for hjælp.

Kontakt os