Nu får du fordoblet rabatten på brændstof og el

Frem til 2. juni 2022 får du som FDM-medlem dobbelt så meget i rabat på brændstof og el hos Shell. Det kræver blot, at du har tilknyttet dit betalingskort til FDM-fordele.

Mand tanker bil på Shell tankstation
Medlemsnyt

Har du en benzin eller dieselbil, vil der være god fornuft i at svinge forbi Shell i løbet af maj. Her er der nemlig ekstra rabat til FDMs medlemmer på de for tiden meget dyre dråber til bilen. Den normale rabat på 2,5 % er nemlig fordoblet til 5 % rabat på standerprisen.

"Vi har allerede en af de bedste rabataftaler på benzin og diesel til private, men med de høje brændstofpriser er vi meget glade for, at vi nu kan gøre det lidt billigere at være bilist," siger Hans Henrik Langkilde, der er områdechef for FDMs fordelsprogram.

Ud over rabat på benzin eller diesel på Shells 234 tankstationer er der også 5 % i rabat, hvis du oplader din bil med Shell Recharge.

For at få rabatten kræver det blot, at du har tilknyttet dit betalingskort til FDM-fordele. Når kortet er tilknyttet, får du ikke kun rabat på brændstof og el, men også automatisk rabat mange andre steder – fx hos BAUHAUS og en masse bilværksteder.

Automatisk rabat til FDM-medlemmer

FDMs fordelsprogram kan benyttes af alle medlemmer i FDM-husstanden, og der kan tilknyttes flere kort. Det betyder også, at hvis der er flere biler i husstanden, så kan alle opnå rabat.

"Når du først har tilknyttet kortet, så betaler du blot med kortet, når du tanker hos Shell. Så får du automatisk de 5 % rabat tilbageført til dit kort, og du kan efterfølgende se, hvor meget du har sparet i Mit FDM-appen. Sidste år sendte FDM mere end 25 mio. kr. retur til de medlemmer, der havde tilknyttet deres kort til FDM-fordele, så der er mange penge at spare," siger Hans Henrik Langkilde.

Rabatten på 5 % gælder fra 5. maj til 16. juni 2022, hvorefter du igen vil få 2,5 % rabat, hver gang du tanker. Perioden er blev forlænget med to uger i forhold til første udmelding. 

Vil du have rabat?

Tilknyt dit kort til FDM-fordele og få rabat, når du tanker eller oplader din bil

Tilknyt kort