Køb strøm til din elbil med FDM Ladeløsning

Som medlem af FDM kan du nu købe strøm til din el- eller pluginhybrid med FDM Ladeløsning, der samler strøm og ladeboks i en nem pakkeløsning

Køb strøm til din elbil med FDM Ladeløsning
Medlemsnyt

Når valget er truffet om at droppe benzin- eller dieselbilen, og den skal erstattes af en el- eller pluginhybridbil, så er det slet ikke slut med beslutningerne, når den rigtige model endelig er fundet og leveret. For hvilken ladestander skal du vælge? Og hvem skal levere strøm til bilen?

Det får FDM rigtig mange spørgsmål om hver eneste dag.

”Vi ved fra både undersøgelser og daglige henvendelser til vores rådgivning, at netop valg af ladeløsning giver anledning til mange spørgsmål hos bilisterne. Folk synes, det er svært at overskue markedet og mulighederne, og det er vigtige valg, for når man får elbil, vil ens elforbrug ofte blive fordoblet”, siger Stina Glavind, administrerende direktør i FDM.

Det skal være nemt at lade

FDM ønsker at hjælpe bilister godt i gang med at køre elbil med et nyt produkt, der samler strøm og ladeboks i en pakkeløsning.

”Vi har et ønske om at tilbyde relevante produkter til vores medlemmer, der gør det nemmere at være bilist. Derfor har vi valgt at lancere en løsning, hvor vi kombinerer ladeboks med en strømaftale, hvor medlemmet samtidig får refusion”, forklarer Stina Glavind.

FDM har valgt to erfarne partnere på markedet. Jysk Energi leverer strøm, og Spirii står for ladeløsningen.

”Jysk Energi har en høj kundetilfredshed og konkurrencedygtige priser, og Spirii har FDM allerede et godt samarbejde med i forbindelse med vores nuværende ladeløsning. Så det har været naturligt for os at fortsætte med dem”, siger Stina Glavind.

Du ejer selv ladeboksen

Produktet hedder FDM Ladeløsning med elaftale. Her får du en ladeboks fra Spirii inklusive installation og med en serviceaftale, der sikrer, at du får fuld afgiftsrefusion af den strøm, du har brugt til at lade din elbil eller pluginhybrid. Der er desuden strøm til grøn timepris, hvor Jysk Energi sikrer certifikater fra dansk vindmøllestrøm svarende til forbruget, og derfor kan strømmen betegnes grøn.

”Vi har lagt vægt på, at man selv skal eje ladeboksen, da vores medlemmer efterspørger det, og at der skal ske en automatisk afgiftsrefusion af el. Så har vi valgt en løsning, hvor der er grøn strøm til timepris, så elbilister bliver vænnet til at lade deres bil, når det er billigst for forbrugeren, og strømmen typisk også er grønnest. Strømmen er oftest også billigst, når der er mindst pres på elnettet, så elbilister spiller en vigtig rolle ved, at vi udnytter elnettet bedst, mens det bliver udbygget", forklarer Stina Glavind.

FDM Ladeløsning med elaftale koster 9.995 kr.

”FDM har valgt at satse på et produkt, der er nemt for forbrugerne og bygget op omkring troværdige partnere. Det betyder, at FDM Ladeløsning ikke altid vil være det billigste i markedet men ej heller den dyreste. Det er en tryghed for forbrugerne, at det er nemt at bruge, og at FDM står bag”, siger Stina Glavind.

FDM vil senere på året tilbyde, at man kan købe strøm alene.

Vil du have FDM Ladeløsning med elaftale?

Nu tilbyder FDM én samlet løsning til dig, der gerne vil oplade din elbil eller pluginhybrid nemt og trygt derhjemme.

Bestil her