FDM Bilforsikring er forbedret

Har du købt en FDM Bilforsikring, kan du se frem til at få en endnu bedre dækning.

FDM Bilforsikring er forbedret
Medlemsnyt

Som noget nyt vil skader på ladekabler og ladebokse være dækket af FDMs bilforsikring, ligesom selvrisikoen på nogle biler, f.eks. Tesla, er blevet sat ned.

Det sker i forbindelse med en opgradering af forsikringen.

"Vi vil gerne være kendt for at have den bedste bilforsikring – også til elbil. Derfor er vi glade for, at vi nu kan tilbyde at forsikre både ladeboks og ladekabler uden selvrisiko, da det giver en ekstra tryghed til elbilisten, der har investeret i en ladeboks til flere tusind kroner", siger områdechef for forsikring hos FDM Casper Sig.

Derudover er flere beløbsgrænser blevet enten fjernet eller hævet, der er forbedret glasdækning, og førstegangsydelsesdækning ved leasing er blevet ændret, så du selv kan vælge den sum, du skal have forsikret.

Hvis du ikke har betalt en førstegangsydelse, kan du vælge 0 kr., og så skal du ikke betale for dækningen. Du kan nu også tegne forsikring på traileren.

Nemt at ændre selvrisiko

Det er muligt at vælge mellem tre pakker – Super, Udvidet og Basis – når man vælger bilforsikring online, og under hver pakke kan man ændre selvrisiko.

Har du allerede bilforsikring via FDM Forsikring, vil du ikke automatisk få den nye forsikring. I stedet skal du ringe til FDM Forsikring og høre, hvad den nye bilforsikring vil koste. Ønsker du at skifte, kan det ske med det samme.

Er tilbuddet ikke interessant for dig, kan du fortsætte med den nuværende forsikring.

Har du brug for forsikring?

Husk, som medlem af FDM har du adgang til at blive kunde hos FDM Forsikring og få billige og testvindende forsikringer.

Få FDM Forsikring