Forbrugerrådet Tænk anbefaler FDM Bilforsikring

Forbrugerrådet Tænk anbefaler FDM Bilforsikring til benzin- og dieselbiler på baggrund af en ny større undersøgelse, de har foretaget.

Forbrugerrådet Tænks anbefalingsmærke
Medlemsnyt

Tænk anbefaler FDM Bilforsikring til benzin- og dieselbiler med argumentationen, at ”FDM Forsikringer tilbyder generelt rigtigt gode priser og en fornuftig dækning.”  

Det er langt fra første gang, at FDM Bilforsikring høster anerkendelse. Forbrugerportalen Samlino.dk har for nyligt kåret FDM Bilforsikring som den billigste blandt 11 forsikringsselskaber – og hele 26 procent billigere end markedsgennemsnittet. 

”Som medlemsorganisation arbejder vi kontinuerligt på at sikre, at vi kan formidle forsikringer, som dækker godt og giver værdi for pengene. Bilforsikringen er en væsentlig del af det at have bil, og det er et område, hvor vi altid bestræber os på at kunne tilbyde den bedste forsikring. Derfor er vi særligt stolte over, at Forbrugerrådet Tænk anbefaler FDMs Bilforsikring,” siger Jonas Paasch Liljedahl, områdechef for forsikring og vejhjælp i FDM. 

Forbrugerrådets test har sammenlignet bilforsikringer på bl.a. pris, selvrisiko, dækning, kundetilfredshed, tilvalgsdækninger og vejhjælp blandt 12 forsikringsselskaber. 

FDM Forsikringer tilbyder ud over bilforsikring til diesel-, benzin- og elbiler også forsikringer til dækning af boligen, familien, kæledyrene og meget mere.  

Få et forsikringstjek på din benzin-, diesel- eller elbil 

Det er muligt at få et forsikringstilbud, selv om du ikke allerede er medlem af FDM. Men for at tegne forsikringen, skal du være medlem. 

Alle medlemmer af FDM kan tegne forsikring hos FDM Forsikringer. Ligesom med vores øvrige medlemstilbud er forsikring et tilbud til hele husstanden. Du kan selv sammensætte forsikringen ud fra det, du har brug for. 

Vil du læse mere om FDM Forsikringer?

FDM Forsikringer tilbyder forsikring til diesel-, benzin- og elbiler, boligen, familien, kæledyrene og meget mere.

Læs om FDM Forsikringer