Betingelser for stenslagsreparation

Her kan du læse betingelserne for stenslagsreparation.

13.5.1 Stenslagsreparation

Stenslagsreparation udføres af FDMs samarbejdspartnere. Du skal fremvise et gyldigt FDM medlemskort for at få stenslagsreparation uden beregning.

Såfremt det ikke er muligt at reparere stenslaget, og du derfor skal have skiftet forruden, skal du selv betale for dette arbejde. Som medlem af FDM får du rabat på dette arbejde.

Stenslagsreparation kan anvendes til stenslag i forrude på alle husstandens privatbiler til og med 3.500 kg i totalvægt, der er registeret på FDM Køreklar pakken og hvor en af de privatpersoner i husstanden, der er dækket af FDM Køreklar pakken, også er registreret som ”indehaver af registreringsattesten” eller som bruger af bilen. FDM har ret til at bede om en kopi af din registreringsattest.

Bestilles stenslagsreparationen på anden vis, vil den ikke være dækket af FDM medlemskabet.

Tidspunktet for indlevering af din bil samt tidspunktet for udlevering af dit køretøj aftales mellem dig og det valgte værksted.

Leverings- og afhentningsstedet er det konkrete værksted, hvortil du har bestilt din stenslagsreparation. Det er ikke muligt at få foretaget stenslagsreparation på hjemmeadressen.

Læs mere og bestil: fdm.dk/medlemskab/stenslagsreparation.