Persondatabetingelser

Ved brug af FDM Forsikrings ”Bliv ringet op”-tjeneste accepterer du nedenstående:

 

FDM Forsikring er en del af TRYG Forsikring A/S. De oplysninger du afgiver til FDM, vil således blive opbevaret af FDM samt videregivet til TRYG Forsikring A/S. FDM og TRYG Forsikring er sammen ansvarlig for de personoplysninger, du afgiver, når du indgår aftale med FDM Forsikring om at blive ringet op. FDM og TRYG Forsikring A/S anvender de indsamlede oplysninger i overensstemmelse med persondataloven.

Personoplysningerne, som FDM og TRYG Forsikring A/S opbevarer i forbindelse med ”Bliv ringet op”-tjenesten, er dit navn, telefonnummer, samt postnummer. Desuden opbevares dit medlemsnummer, hvis du er medlem af FDM. 

FDM og TRYG Forsikring benytter oplysningerne til opfyldelse af den mellem dig og FDM Forsikring indgåede aftale og evt. til at tilpasse FDMs hjemmeside til din og andre kunders behov. Ligeledes benyttes de indsamlede oplysninger i forbindelse med fremsendelse af markedsføringsmateriale, i den udstrækning det er i overensstemmelse med gældende ret.

FDM og TRYG Forsikring opbevarer alene dine personoplysninger i et tidsrum, der er nødvendigt af hensyn til de formål, hvortil oplysningerne er indsamlet og registreret. Herefter slettes dine personoplysninger.

Hvis du er medlem af FDM vil dine personoplysninger registreret hos FDM i øvrigt blive delt med selskaber i FDM-koncernen og FDMs øvrige samarbejdspartnere, i det omfang det er nødvendigt for at opfylde det formål oplysningerne er indhentet på baggrund af, og for at du som medlem kan opnå de fordele, de pågældende samarbejdspartnere, tilbyder FDMs medlemmer. En opdateret oversigt over FDMs til enhver tid aktuelle samarbejdspartnere finder du på rabat.fdm.dk.

Du kan altid henvende dig til FDMs kundeservice på www.fdm.dk/kundeservice, fdm@fdm.dk eller tlf. 70 13 30 40 og få oplyst, hvilke oplysninger der behandles om dig hos FDM, få rettet ukorrekte oplysninger, bede om at få oplysningerne slettet eller trække et samtykke til markedsføring tilbage.

Der henvises i øvrigt til FDM's generelle privatlivs- og cookiepolitik