FDM Børneforsikring

Dit barns sundhed og sikkerhed kommer i første række. Få en FDM Børneforsikring og sørg for, at dit barn er fornuftigt dækket.

FDM formidler billige og testvindende forsikringer til sine medlemmer.

  • Dæk dit barns første leveår for 0 kr.

  • Priser fra 49 kr. pr. md.

  • Dækker også skader på dit barns tænder

Beregn din børneforsikring

Med FDM Børneforsikring er dit barn ordentligt dækket ved sygdom eller ulykke. Giv din familie lidt ekstra tryghed i hverdagen.

Beregn din pris

Skræddersy din børneforsikring

FDM Børneforsikring kan tilpasses til dit barns behov. Bestil et opkald, så giver vi dig et tilbud. Eller ring på 33 91 66 88.

Få et tilbud

Støtte i hverdagen

Børneforsikring kan være det økonomiske sikkerhedsnet under familiens økonomi, hvis dit barn bliver alvorligt syg eller kommer til skade ved et ulykkestilfælde. Du kan f.eks. bruge noget af erstatningen til i en periode at arbejde på nedsat tid, så du kan være der for dit barn.

Børneforsikringen har også flere gode tilvalgsdækninger. Du kan f.eks. udvide forsikringen med dækning for sygdom, og Sundhedsforsikring, der giver adgang til privathospital.

Køb børneforsikring online

Hvad koster det at købe en børneforsikring hos FDM Forsikringer? Du finder din pris for din børneforsikring ved at indtaste personlige oplysninger om dit barn. Herefter kan du vælge hvilken pakke, der passer bedst til jer som familie. Du kan vælge mellem Minimum, Basis eller Super.   

Udregn din pris for børneforsikring i beregneren og se, hvor billigt FDM Forsikringer kan gøre det for dig.

Beregn pris


Hvordan dækker en børneforsikring?

En børneforsikring kan være det økonomiske sikkerhedsnet under familiens økonomi, hvis dit barn bliver alvorligt syg eller kommer til skade ved et ulykkestilfælde. Og dit barn har mulighed for at få behandling hos fysioterapi, kiropraktor eller psykolog umiddelbart efter, at ulykken er sket.

Gratis forsikring af din baby det første år

Når du køber en børneforsikring, skal dit barn ikke have en bestemt alder, men det er generelt en god idé at købe forsikringen, når dit barn lige er født. FDM Børneforsikring dækker faktisk din babys første leveår for 0 kr.

Du kan tilmelde din baby tre måneder før, det bliver født.

Når dit barn er fyldt 18 år og ønsker forsikring i tilfælde af fx en ulykke eller sygdom, er det derimod en personforsikring, der skal tegnes. 

FDM Børneforsiking dækker på tre niveauer

FDM Børneforsikring samler det vigtigste fra ulykkes-, sygdoms- og sundhedsforsikringen og tilbydes som tre forskellige pakker:

  • Minimum - Hvis dit barn kommer ud for en ulykke, dækker forsikringen, hvis dit barn får et varigt mén med en méngrad fra 5 %. Forsikringen dækker også udgifter til behandlinger, tandskade og begravelseshjælp.
  • Basis - Du får den samme gode grunddækning som ved Minimum, men hvis dit barn får et varigt mén på 30 % eller mere, udbetales der en dobbelterstatning. Dit barn kan også få erstatning for visse kritiske sygdomme.
  • Super - Superforsikringen indeholder alle fordelene fra Minimum og Basis samt en sundhedsforsikring, der giver jer hurtig adgang til privathospital.

Til særlige behov

Du har mulighed for at udvide din børneforsikring med gode tilvalg, der giver ekstra dækning:

  • Strakserstatning ved knoglebrud - Få udbetalt erstatning, hvis dit barn fx brækker armen ved et ulykkestilfælde.
  • Udvidet hjælp ved ulykker - Du kan få udbetalt kompensation, hvis barnet er indlagt i mindst 5 dage. Du kan også få tilskud til rengøringshjælp og transport til planlagte behandlinger.
  • Tyggeskade - Dækker udgifter til tandbehandling, hvis dit barn knækker en tand, ved at tygge på en fremmed genstand i maden.  
  • Sygdom - Få udbetalt et engangsbeløb, hvis dit barn bliver ramt af visse kritiske sygdomme.

Beregn pris


Vil du vide mere?

Download faktablad

Download betingelser

Sådan fungerer forsikringen

Sygdom

Noah er på opdagelse i et krat, og får et flåtbid, der ikke bliver opdaget i tide. Derfor får han en borrelia-infektion et stykke tid efter. Da diagnosen senere bliver stillet får familien udbetalt en erstatning på 106.174 kr. (2017). Pengene bruger de til at kompensere for at den ene går ned i tid en periode, indtil Noah bliver rask igen.

Noah har børneforsikringen Basis, som dækker både ved Ulykke og Kritisk sygdom.

Sundhed

Ida elsker at lave saltomortaler på trampolinen. En dag kommer hun til at hoppe ud af trampolinen og forvrider sit knæ. Knæet bliver ved med at gøre ondt efter noget tid, og lægen henviser til en ortopædkirurg. Her er ventetiden lang, og Idas forældre bruger børneforsikringen til at komme hurtigt til på et privathospital.

Ida har børneforsikringen Super, som også giver adgang til behandling på privathospital.

Ulykke

Mikkel på 11 år er vild med at gå til karate. En dag til træning kommer han til skade med sin arm. Det viser sig, at armen er brækket. Da Mikkel får gipsen af igen, får han hjælp til genoptræning af en fysioterapeut og den kommer i bedring. Men desværre bliver den ikke helt god igen, og han får et varigt mén på 5 %

Mikkel har børneforsikringen Minimum og får både dækket fysioterapeuten og udbetalt erstatning på grund af det varige mén.

Har du spørgsmål til børneforsikring?

FDM Forsikringer sidder klar ved telefonen eller på mail, hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for hjælp.

Kontakt FDM Forsikringer

Du kan også få...

FDM er registreret som forsikringsformidler i Finanstilsynets register. Forsikringsgiver er Tryg Forsikring A/S, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, CVR-nr. 24260666.

Tryg Forsikring A/S er tilsluttet Garantifonden for skadesforsikringsselskaber.