FDM Hundeforsikring

Med en god hundeforsikring er både du og din hund dækket godt ind, hvis uheldet er ude. Du sammensætter din hundeforsikring med de dækninger, du har brug for. Det er forsikringer, du kan stole på. Det er FDM.

  • Dækker hvis din hund kommer til skade

  • En trofast forsikring, der følger dig overalt

  • Få udbetalt bonus hvert år. I 2018 var den på 8 %

Beregn din hundeforsikring

Du kan nemt se, hvad prisen på din hundeforsikring bliver i vores prisberegner. Her kan du også til- og fravælge diverse tilvalgsdækninger, og se den samlede pris. Det hele er selvfølgelig inklusive alle afgifter og gebyrer, så du altid ved, præcis hvad du skal betale.

Beregn forsikring

Få et tilbud

Hos os kan du få tilpasset din hundeforsikring, så den passer til dit behov. Bestil et opkald, så giver vi dig et tilbud. Eller ring til os på 33 91 66 88.

Ring mig op

En hundeforsikring er lovpligtig

Modsat mange andre forsikringer er en hundeforsikring lovpligtig. Det betyder, at en forsikring nødvendig, hvis du har en hund. Den lovpligtige del af hundeforsikringen er ansvarsforsikringen. Den dækker, hvis hunden gør skade på mennesker og deres ejendele eller andre dyr.

Den lovpligtige forsikring af hund dækker typisk kun ved skade på andre mennesker og dyr – altså ikke hvis din hund gør skade på dig eller dine ting. I stedet er dine ting typisk dækket af din indboforsikring, og du vil selv typisk være dækket af en ulykkesforsikring.

Hvis du ikke har den lovpligtige forsikring til hunden, er det ulovligt at have den. Det bør derfor være noget af det første, du får ordnet, når du skal have hund. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Se hvordan du er dækket

Du kan også få...