FDM Katteforsikring

Med en FDM Katteforsikring er din altid kat godt sikret. Hvis din firbenede ven bliver syg eller kommer til skade, dækker forsikringen regningen hos dyrlægen. Hos FDM får du en fleksibel sygeforsikring til din kat med mulighed for tilvalg, så din kat får den rigtige hjælp.

  • Dækker din kat, uanset hvor gammel den er

  • Undgå unødig kattepine - vi betaler dyrlægen

  • Få udbetalt bonus hvert år. I 2018 var den på 8 %

Beregn din katteforsikring

Du kan nemt se, hvad prisen på din katteforsikring bliver i vores prisberegner. Her kan du også til- og fravælge diverse tilvalgsdækninger, og se den samlede pris. Det hele er selvfølgelig inklusive alle afgifter og gebyrer, så du altid ved, præcis hvad du skal betale.

Beregn din pris

Få et tilbud

Hos os kan du sammensætte dine forsikringer, så de passer til dine behov. Bestil et opkald, så giver vi dig et tilbud. Eller ring til os på tlf. 33 91 66 88.

Bliv ringet op

Få forsikring af kat med garanteret bred dækning

Grunddækningen på vores forsikring af kat kan du også kalde for en kattesygeforsikring. Den har behandlingsdækning, som dækker dyrlægeudgifter til undersøgelse, behandling, indlæggelse og operation. Vi kalder selv grunddækningen for Sygdom og Ulykke, som samlet dækker over de typiske grunde til dyrlægebesøg.

Se dækning

Du kan også få...