Veteranforsikring

Er du ejer af en klassisk- eller veteranbil? Køb veteranbilforsikring hos FDM Forsikringer og få en god og billig forsikring med mange fordele. Forsikringen dækker fx, hvis din veteranbil bliver stjålet eller får skader i et uheld. Uanset om din bil har mærket VW, Jaguar, Porsche eller Ford, kan du få en god og billig veteranforsikring.

FDM formidler billige og testvindende forsikringer til sine medlemmer. Fordele ved en FDM Veteranbilforsikring:

 • Kør i din veteranbil hele året

 • Intet krav om medlemskab af veteranklub

 • FDM vejhjælp til kun 199 kr. årligt

Skræddersy din veteranforsikring

FDM Veteranforsikring kan tilpasses dine behov. Bestil et opkald, så giver vi dig et tilbud. Eller ring til os på 33 91 66 88.

Få et tilbud

Hvad koster en veteranbilforsikring?

Uanset om din bil har mærket Mercedes, Honda, BMW eller Toyota, kan du købe en billig veteranforsikring hos FDM Forsikringer. Der er forskellige faktorer, som afgører hvilken pris, du skal betale for FDM Veteranforsikring:

 • Ønsker du en kaskoforsikring?
 • Kan bilen holde i garage, når den ikke benyttes?
 • Ønsker du tilvalgsdækninger, fx vejhjælp?
 • Hvor høj skal selvrisikoen være?
 • Hvad er bilens værdi?

Få et tilbud


Hvordan dækker en FDM Veteranforsikring?

Den lovpligtige ansvarsforsikring er grundstenen i FDM Veteranforsikring, som dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre personer og deres ting.
Du kan også tilføje en kaskoforsikring til din ansvarsforsikring, så du er dækket, hvis din veteranbil bliver stjålet eller får skader i et uheld. Kasko til din bil indeholder også Redningsforsikring, der omfatter vejhjælp i udlandet.  

Stilstandsforsikring

Hvis din veteranbil kun skal holde i garagen, kan vi tilbyde en stilstandsforsikring, der dækker din bil hvis du er udsat for tyveri, brand- eller vandskade.
Stilstandsforsikringen dækker veteranbiler over 30 år og klassiske biler mellem 25 år og 30 år, samt tilhørende reservedele og værktøj, når det befinder sig i forsvarligt aflåst rum.

Tilvalgsdækninger

 • Vejhjælp – Med en veteranforsikring hos os får du adgang til FDM Vejhjælp til kun 199 kr. årligt. Så kan du altid ringe og få hurtig hjælp, hvis din bil ikke kan starte.
 • Førerforsikring – Med Førerforsikring er du dækket, på samme måde som dine passagerer, hvis du kører galt og kommer til skade i et eneuheld. Du kan fx få erstatning for tabt arbejdsfortjeneste eller varigt mén.
 • Selvrisiko – 0 kr. i selvrisiko kan tilvælges.

Få et tilbud


Vil du vide mere?

Hent vores faktablad og læs meget mere om FDM Veteranforsikring og dækninger.

Læs faktablad

Læs betingelser


Spørgsmål og svar til FDM Veteranforsikring

Hvornår er en bil en veteranbil?

En bil kan blive registreret som en veteranbil hos SKAT, når den er mindst 30 år gammel, og du må højst køre 10.000 kilometer i den om året.

Så snart at bilen fylder 35 år, opnår den automatisk en status som veteranbil.

Læs mere om regler for veteranbiler

Hvad er forskellen på en klassisk bil og en veteranbil?

En klassisk bil er ældre end 25 år. Hvis bilen har rundet 30 år, er det en veteranbil. Uanset om du har en klassisk- eller veteranbil, er det en veteranforsikring, du skal købe.

Få tilbud på FDM Veteranbilforsikring

Skal jeg være medlem af en veteranklub for at købe forsikring?

Nej, du behøver ikke være medlem af en veteranklub for at købe veteranforsikring hos FDM Forsikringer.

Få tilbud på FDM Veteranbilforsikring

Kan jeg få forsikret min veteran MC?
Vi kan desværre ikke tilbyde veteranforsikring til MC.

Skræddersy din veteranforsikring

FDM Veteranforsikring kan tilpasses dine behov. Bestil et opkald, så giver vi dig et tilbud. Eller ring til os på 33 91 66 88.

Få et tilbud

Du kan også få...

FDM er registreret som forsikringsformidler i Finanstilsynets register. Forsikringsgiver er Tryg Forsikring A/S, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, CVR-nr. 24260666.

Tryg Forsikring A/S er tilsluttet Garantifonden for skadesforsikringsselskaber.