FDM Veteranforsikring

Er du ejer af en klassisk- eller veteranbil? Så kan vi dække dit ansvar, hvis du kommer til at skade andre eller deres biler. Du kan også sikre dig mod skader på din egen veteranbil eller ved startproblemer og driftstop, hvor du skal have hjælp til at komme videre.

  • Kør i din veteranbil hele året

  • Intet krav om medlemskab af veteranklub

  • FDM vejhjælp til kun 175 kr. årligt

Skræddersy din veteranforsikring

FDM Veteranforsikring kan tilpasses dine behov. Bestil et opkald, så giver vi dig et tilbud. Eller ring til os på 33 91 66 88.

Få et tilbud

Hvordan dækker en FDM Veteranforsikring?

Den lovpligtige ansvarsforsikring er grundstenen i FDM Veteranforsikring, som dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre personer og deres ting.

Du kan også tilføje en kaskoforsikring til din ansvarsforsikring, så du er dækket, hvis din veteranbil bliver stjålet eller får skader i et uheld. Kaskoforsikringen inkluderer Europa-assistance.

Stilstandsforsikring

Hvis din veteranbil kun skal holde i garagen, kan vi tilbyde en stilstandsforsikring, der dækker din bil hvis du er udsat for tyveriskade, brand- eller vandskade.

Stilstandsforsikringen dækker gamle veteranbiler over 30 år og klassiske biler mellem 25 år og 30 år, samt tilhørende reservedele og værktøj, når det befinder sig i forsvarligt aflåst rum.

Tilvalgsdækninger

  • Vejhjælp – Med en veteranforsikring hos os får du adgang til FDM Vejhjælp til kun 175 kr. årligt. Så kan du altid ringe og få hurtig hjælp, hvis din bil ikke kan starte.
  • Førerforsikring – Med Førerforsikring er du dækket, på samme måde som dine passagerer, hvis du kører galt og kommer til skade i et eneuheld.
  • 0 kr. i selvrisiko kan tilvælges.

Vil du vide mere?

Hent vores faktablad og læs meget mere om FDM Veteranforsikring og dækninger.

Faktablad

Betingelser

Skræddersy din veteranforsikring

FDM Veteranforsikring kan tilpasses dine behov. Bestil et opkald, så giver vi dig et tilbud. Eller ring til os på 33 91 66 88.

Få et tilbud

Du kan også få...