FDM Nummerpladeforsikring

De fleste tror, at kaskoforsikringen dækker stjålne nummerplader, men da selvrisikoen ofte er på 4000 kroner, kan det reelt ikke betale sig at anmelde tyveriet. Bestil FDM Nummerpladeforsikring – så skal du ikke betale for stjålne nummerplader, og forsikringen koster ikke noget, hvis du er FDM-medlem.

Bestil FDM Nummerpladeforsikring

FDM Nummerpladeforsikring koster 0 kr. og indeholder bl.a.:

  • ingen selvrisiko
  • både din og din families biler og motorcykler er omfattet
  • dækket udgifter til en ny nummerplade inklusiv montering

     

Bestil

Vil du spare på din bilforsikring?

Der kan være mange penge at spare på bilforsikringen, da prisen kan svinge meget fra selskab til selskab. Få gode råd til, hvordan du kan spare på din bilforsikring.

Se råd


Hvorfor er forsikring af nummerplader en god idé?

Nummerpladeforsikring er normalt en del af din kaskoforsikring, men i mange tilfælde vil kaskoforsikringens selvrisiko overstige prisen på nye nummerplader. Derfor kan det blive en dyr fornøjelse at skulle betale for nye nummerplader.

Med FDM Nummerpladeforsikring slipper du for omkostningerne til nye nummerplader i tilfælde af tyveri, da din selvrisiko er på 0 kr. Det betyder, at du vil spare i omegnen af 1.180 kr for et nyt sæt nummerplader samt et gebyr på 200 kr. Hvis du har en personlig nummerplade, vil du kunne spare helt op til 9.430 kr.

Udover at dække nye nummerplader, dækker FDM Nummerpladeforsikring også montering. Alle familiens biler og motorcykler er selvfølgelig omfattet af nummerpladeforsikringen.

Som medlem af FDM kan du få FDM Nummerpladeforsikring til 0 kr.

Bestil


Bestil din FDM Nummerpladeforsikring i dag

  • koster 0 kr. som FDM-medlem
  • ingen selvrisiko
  • både din og din families biler og motorcykler er omfattet
  • dækket udgifter til en ny nummerplade inklusiv montering

Bestil


Vil du vide mere?

Download faktablad

Download betingelser

Du kan også få...

FDM er registreret som forsikringsformidler i Finanstilsynets register. Forsikringsgiver er Tryg Forsikring A/S, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, CVR-nr. 24260666.

Tryg Forsikring A/S er tilsluttet Garantifonden for skadesforsikringsselskaber.