FDM travel lancerer kør selv-ture i Danmark

Corona har fået danskerne til at holde ferie i Danmark. Derfor udvider Danmarks største udbyder af kør selv-rejser med et nyt koncept for Danmark.

Pressemeddelelse

Danmark byder på et væld af spændende oplevelser. Mange af disse gemmer sig i afkroge af landet, hvor bilen er den mest oplagte transportform. Det har fået landets største kør selv-rejsebureau til at også inkludere Danmark på sin destinationsliste.

”Mange vil holde ferie i Danmark de kommende måneder, og her er der gode muligheder for at opdage nye sider vores hjemland. Derfor har vi har lavet en række kør selv-forslag med overnatninger og dagsprogram med forslag til oplevelser undervejs. Vi vil gerne inspirere danskerne til at søge væk fra de mest klassiske turistområder og i stedet oplever lidt mere ukendte dele af Danmark. Med andre ord gør vi det nemt for danskerne at få en helt unik ferie i Danmark”, siger Anders Iversen, adm. direktør i FDM travel. 

Kør selv-konceptet tager udgangspunkt i det, som FDM travels kunder kender fra andre destinationer som USA og Frankrig; konkrete kør selv-ruter med forslag til ofte meget lokale oplevelser undervejs, og hvor overnatningerne er på små, charmerende hoteller eller kroer. Der er dermed lagt op til en helt speciel ferie, hvor det selvfølgelig også er muligt at få hjælp til at skræddersy hoteller og dagsprogram efter kundernes ønsker og behov. Oplevelserne undervejs kan være alt fra rygeost-fremstilling på Fyn, et besøg hos en lille dansk whiskyproducent, et anderledes lokalt museum eller en særlig japansk have. Færger og evt. entré/booking af oplevelser undervejs er ikke inkluderet.

”På trods af corona oplever vi stadig en lyst til at rejse og opleve nyt. Der er en lyst til at støtte op om at være turist i ens eget land. Vi har gjort det nemt at få en helt særlig dansk ferie, hvor man ser nye egne af Danmark og samtidig kan finde inspiration i vores kør selv-forslag, men stadig har mulighed for at tilpasse ferien til egne behov. Det gør ferien overkommelig for de fleste”, siger Anders Iversen.

I første omgang lancerer FDM travel kør selv-forslag over Sydhavsøerne, Fyn og Lillebælt rundt og i Vestjylland, men der bygges løbende på med yderligere kør selv-forslag. Det supplerer den udvidelse, FDM travel har lavet det seneste år med destinationer som Færøerne, Norge, Sverige og Tyskland.

Hent billede