FDM-fordele

Her kan du få overblik over dine mange FDM-fordele.

Fra 2024 vil dine FDM-rabatter blive udbetalt hvert kvartal*.

*Rabatten bliver oftest registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 hverdage. Rabat, som optjenes via tilknytning af kort, overføres en gang i kvartalet til det registrerede kort (d. 15/1, 15/4, 15/7 og 15/10 eller førstkommende bankdag derefter). Vær opmærksom på, at der kan gå 1-3 hverdage, før pengene er på din konto. Hos enkelte partnere udbetales rabatten først, når returretten er udløbet.

I fordelsprogrammet er det forskelligt fra partner til partner, om rabatterne registreres ved tilknytning af dit betalingskort eller ved at logge ind på MitFDM. På de enkelte sider vil du finde mere information om, hvordan rabatterne udbetales. Tilknyt dit kort her.

Bemærk: Visse Mastercard udstedt af banker, der er medlemmer af Lokale Pengeinstitutter (LOPI), fungerer desværre ikke med FDM-fordele. Du kan se, om din bank er medlem af Lokale Pengeinstitutter her. Hvis du oplever problemer anbefaler vi, at du tilknytter et andet kort til FDM-fordele og benytter dette, når du skal optjene FDM-rabatter.

Få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål om tilknytning af dit betalingskort? Få svar på dem her.

Spørgsmål og svar