Moving Spirit Soul Jewelry

Smykker med Spirituelle symboler, glade farver, krystaller og engle.

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 12 % på alt hos Moving Spirit Soul Jewelry.

ss

Det skal føles godt at være dig

De håndlavede sjæle-smykker i Moving Spirit Soul Jewelry er skabt til at bringe dig livsglæde, og minde dig om hvem du er inderst inde.

Vælg smykker med kærlige påmindelser, der husker dig på skønheden i dig selv og i livet, samt troen på at dine drømme er mulige at virkeliggøre.

Som FDM-medlem får du 12 % rabat på alt hos Moving Spirit Jewelry med dit betalingskort tilknyttet FDM-fordele.

Sådan får du 12 % rabat hos Moving Spirit Soul Jewelry

  1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele. Tilknyt dit betalingskort
  2. Betal for dine varer med dit tilmeldte betalingskort.
Gå til shoppen

Betingelser

Rabatten fra FDM-fordele kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-tilknytnings-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme art som FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Moving Spirit Soul Jewelry. Alle oplysninger og priser stammer fra Moving Spirit Soul Jewelry. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele