Få hjælp til livet med elbil

Elbil - FDM guider dig til den rigtige elbil

Er du i tvivl om, hvilken elbil du skal købe, hvad den koster i drift og hvordan du skal oplade den? Hos FDM får du svar på alle dine spørgsmål. Kontakt os og få personlige råd og vejledning om alt lige fra rækkevidde og opladning til det endelige bilvalg. De sidder klar med den nyeste viden om elbiler og plugin-hybrider.

 • Er elbil eller plugin-hybrid det rigtige for dig?
 • Hvilken elbil eller plugin-hybrid passer til dine behov?
 • Hvilken ladeløsning skal du vælge?

Bestil et Køreklar-medlemskab for blot 60 kr/md.* eller vælg medlemskabet ePlus, der dækker hele dit opladningsbehov.

Se vores medlemskaber

Ofte stillede spørgsmål

I vores artikler om livet med elbil og plugin-hybrid kan du få svar på nogle af vores mest stillede spørgsmål.

Læs mere

Flere gode medlemsfordele

Em af Danmarks bedste bilforsikringer til elbil

Få en af Danmarks bedste bilforsikringer til elbil

Der kan være mange penge at spare ved at vælge den rigtige bilforsikring til elbil. Du kan som FDM-medlem få adgang til FDM Bilforsikring til elbil, som er en af Danmarks bedste elbilforsikringer.

Forsikringen dækker blandt andet, hvis der sker skade på bilbatteriet, nummerpladetyveri og ekstraudstyr for op til 80.000 kr. Og bliver din bil fx stjålet eller totalskadet, så får du en gratis lånebil.

I udlandet er du sikret hjælp, hvis din bil kommer til skade eller får mekaniske problemer.

Du kan tilkøbe FDM vejhjælp til en lav månedlig pris.

Læs mere om FDM Bilforsikring til elbil

elbil opladning med FDM

Hvilken ladeløsning skal du vælge?

Opladning af elbil eller plugin-hybrid er en nødvendighed, når din bil kører på strøm. Men for mange kan det være svært at gennemskue, hvad der er den bedste løsning, når det kommer til valg af ladeboks eller ladeløsning.

Skal du have en ladeboks derhjemme? Har du brug for at kunne lade på farten? Eller søger du en samlet abonnementsløsning?

Se hvad FDM kan tilbyde

 

FDM Strøm - vindmøller

Strøm til din elbil og husstand

Med FDM Strøm får du en knivskarp elaftale med variabel timepris.

Hvis du overvejer at købe en elbil eller plugin-hybrid, kan det være fordelagtigt for dig at have en elaftale med variable timepriser, så du kan oplade din bil på de tidspunkter af døgnet, hvor strømmen er billigere.

Få fordelene ved en nem og forståelig elaftale uden skjulte omkostninger. Du betaler kun abonnement og den rene spotpris.

Læs mere om FDM Strøm

Som medlem får du også:

Nummerpladeforsikring

Når du er medlem af FDM, får du adgang til en forsikring af nummerpladerne på din bil og din families biler og motorcykler - uden selvrisiko eller ekstra omkostninger.

Bliver dine nummerplader stjålet, kan du altså få nye monteret uden at gøre brug af en kaskoforsikring, hvor selvrisikoen ofte er dyrere end pladerne.

Fri kontrol af reparationer samt rust-, bremse-, lygte- og dækkontrol

Dit FDM-medlemskab gør det billigere at passe på din elbil. Du får adgang til fri kontrol af lygter, bremser og dæk såvel som rustkontrol. Har din elbil været en tur på værksted, tjekker vi desuden gerne, om arbejdet er udført rigtigt - og det hele er inkluderet i dit medlemskab.

Fri stenslagsreparation

Har din elbil fået et stenslag, der ikke kræver, at ruden skal skiftes, kan du få repareret skaden uden ekstra omkostninger gennem dit FDM-medlemskab. På den måde undgår du, at skaden pludselig bliver så alvorlig, at det kræver en ny rude eller i værste fald skaber en faresituation under kørslen.

Skal ruden skiftes, giver dit medlemskab desuden adgang til fordelagtige priser hos Carglass og Dansk Bilglas.

Få nyeste viden om elbiler med vores medlemsmagasin

Gennem vores medlemsmagasin Motor får du adgang til den nyeste viden om livet med bil – også elbiler og plugin-hybrider. Ni gange om året får du tilsendt magasinet med de seneste test og anmeldelser, så du altid er opdateret.

Rabat på opladning, værksteder og meget mere

Dit medlemskab giver også adgang til en lang række fordele og besparelser, eksempelvis rabat på opladning hos Shell eller rabat på værkstedsregningen.

Listen over rabatter er lang, så du kan hurtigt tjene prisen på dit medlemskab ind.

Vi fik hjælp til, hvilken bil vi skulle vælge efter vores behov, og Tesla blev vores valg. Vi skiftede ligeledes til FDM Forsikring og FDM vejhjælp.
Peter Preiler, Sakskøbing

Alle medlemsfordele

 • Personlig rådgivning fra FDM’s eksperter
 • Adgang til FDM Bilforsikring, der er anbefalet af Forbrugerrådet Tænk
 • Mulighed for at købe en ladeboks med refusion af strømafgiften
 • En nummerpladeforsikring uden selvrisiko – uden ekstra omkostninger
 • Fri rust-, lygte-, bremse og dækkontrol hos FDM test og bilsyn – lige så tit du vil
 • Fri stenslagsreparation hos Dansk Bilglas eller Carglass
 • Den nyeste viden om biler gennem vores medlemsmagasin Motor, nyhedsbreve og podcasten Frigear
 • Rabatter - få rabat på alt fra dæk og byggeartikler til forlystelser og overnatninger. Så kan dit medlemskab hurtigt være tjent hjem
Bestil Køreklar-medlemskab for kun 60 kr./md.
Bestil Køreklar

*Fortrydelsesret og betingelser

FDM Køreklar-medlemskab er et løbende abonnement, der opkræves på årsbasis. Bindingsperiode er 6 måneder og derefter har du 1 mds. opsigelse til udgangen af en måned. Din fortrydelsesret er på 14 dage fra bestillingsdato. Medlemskabet træder i kraft ved betaling.

Et FDM Køreklar-medlemskab giver adgang til en lang række rabatter. En stor del af disse rabatter opnås ved, at du tilknytter dit Visa/Dankort, Visakort eller Mastercard til FDM-fordele. Herefter bliver rabatterne automatisk udbetalt på dit betalingskort. Alle husstandens kort kan tilknyttes.

Læs de fulde betingelser for FDM Køreklar-medlemskab