Overvejer du en grøn bil? Få hjælp af FDM

Lad FDM hjælpe dig, når du skal have elbil

Vi kan ikke fortælle dig, om din elbil skal være grøn eller rød, men vi kan svare på mange andre spørgsmål, fx om rækkevidde, opladning og bilvalg. Som medlem af FDM kan du altid kontakte vores eksperter og få personlige råd og vejledning. De sidder nemlig klar med den nyeste viden om elbiler og plugin-hybrider. Vores eksperter kan svare på spørgsmål som:

  • Er elbil det rigtige for mig?
  • Hvilken elbil eller plugin-hybrid passer til mine behov?
  • Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Bestil Køreklar-medlemskab for kun 55 kr./md.*

Bestil Køreklar

Ofte stillede spørgsmål

I vores artikler om livet med elbil og plugin-hybrid kan du få svar på nogle af vores mest stillede spørgsmål.

Læs mere

Flere grønne medlemsfordele

Få en testvindende bilforsikring til din elbil

Få en testvindende bilforsikring til elbil

Der kan være mange penge at spare ved at vælge den rigtige bilforsikring til elbil. Du kan som FDM-medlem få adgang til FDM Bilforsikring til elbil, som for andet år i træk er kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk Penge.

Forsikringen dækker blandt andet, hvis der sker skade på bilbatteriet, nummerpladetyveri og ekstraudstyr for op til 80.000 kr. Og bliver din bil fx stjålet eller totalskadet, så får du en gratis lånebil.

I udlandet er du sikret hjælp, hvis din bil kommer til skade eller får mekaniske problemer.

Du kan tilkøbe FDM vejhjælp til en lav månedlig pris.

Læs mere om FDM Bilforsikring til elbil

Spirii ladeboks

Få Spirii ladeboks inkl. service og afgiftsrefusion

På FDMshop.dk kan du som FDM-medlem købe en ladeboks fra Spirii i højeste kvalitet. Udover 5 års garanti og serviceaftale får du automatisk refunderet strømafgiften, fordi du ejer ladeboksen.

Med en ladeløsning fra Spirii er du garanteret den mest optimale løsning, som sikrer dig en effektiv og sikker ladning af din plugin-hybrid eller elbil.

Køb ladeboks hos FDMshop.dk

Vi fik hjælp til, hvilken bil vi skulle vælge efter vores behov, og Tesla blev vores valg. Vi skiftede ligeledes til FDM Forsikring og FDM vejhjælp.
Peter Preiler, Sakskøbing

Det får du også som medlem

  • Fri rust-, lygte-, bremse og dækkontrol hos FDM test og bilsyn - lige så tit du vil 
  • Fri stenslagsreparation hos Dansk Bilglas eller Carglass
  • Den nyeste viden om biler i vores medlemsmagasin Motor, i nyhedsbreve og i podcasten Frigear
  • Rabatter - få rabat på alt fra dæk og byggeartikler til forlystelser og overnatninger. Så kan dit medlemskab hurtigt være tjent hjem
Bestil Køreklar-medlemskab for kun 55 kr./md.
Bestil Køreklar

*Fortrydelsesret og betingelser

FDM Køreklar-medlemskab er et løbende abonnement, der opkræves på årsbasis. Bindingsperiode er 6 måneder og derefter har du 1 mds. opsigelse til udgangen af en måned. Din fortrydelsesret er på 14 dage fra bestillingsdato. Medlemskabet træder i kraft ved betaling. Kampagnetilbud gælder kun husstande, der ikke har været medlem inden for de seneste 6 måneder.

Et FDM Køreklar-medlemskab giver adgang til en lang række rabatter. En stor del af disse rabatter opnås ved, at du tilknytter dit Visa/Dankort eller Visakort til FDM-fordele. Herefter bliver rabatterne automatisk udbetalt på dit betalingskort. Alle husstandens kort kan tilknyttes.

Læs de fulde betingelser for FDM Køreklar-medlemskab