Få bilen vinterklar med FDM

FDM Kombi

Med et FDM Komplet-medlemskab slipper du for besværet med at skifte og opbevare dine dæk selv. Vi gør det for dig både forår og efterår. Derudover er bl.a. vejhjælp, batteriskift og årstidstjek også inkluderet, så bilen kan blive helt klar til vinterens strabadser.

Læs mere om Komplet
Bestil Komplet
dæk

Hjulskift og hjulopbevaring

Det er vigtigt, at bilen har et godt vejgreb om vinteren. Og det er ikke kun sne, der kan skabe farlige situationer på vejene, men også kombinationen af iskoldt vejr og fugt og regn.

Med et Komplet-medlemskab skifter vi dine hjul 2 gange om året på et af FDMs fordelsværksteder. Dækkene bliver kontrolleret og opbevaret til næste sæson, så du slipper for al besværet.

vejhjælp

Vejhjælp

Med et FDM Komplet-medlemskab får du FDM vejhjælp. Så er du på den sikre side døgnet rundt - både i Danmark og Europa. Mange af problemerne kan vi løse på stedet, fx starthjælp, opladning, døråbning og dækskifte, men skal bilen på værksted, hjælper vi selvfølgelig dig, din bil og passagerer hurtigt videre.

batteri

Batteriskift

Vinteren er den hårdeste årstid for bilens batteri. Ved hård frost kan det miste op til 50 procent af sin kapacitet eller måske endda give helt op. Det betyder, at rigtig mange bilejere må tilkalde vejhjælp for at få liv i bilen.

Med et FDM Komplet-medlemskab kan du få testet din bils batteri hos Quickpot. Hvis batteriet ikke klarer testen, får du det skiftet ud med et nyt, uden det koster ekstra.

årstidstjek

Årstidstjek

Det kan være en god idé at få tjekket bilens vitale dele igennem, inden vinteren rammer. Med et FDM Komplet-medlemskab kan du får et årstidstjek af bilen 2 gange om, fx. forår og vinter, på ét af vores FDM test og bilsyn-centre. Her kontrolleres fx. bremser, bremsevæske, lygter, viskere, udstødningen m.m.

Andre gode fordele

Andre gode fordele

- Råd og vejledning om fx. vinterdæk 

- 10% rabat på vinterdæk hos vores partnere

- Fri påfyldning af sprinklervæske

Bestil Komplet

Det får du også med FDM Komplet

  • Rustkontrol og stenslagreparation - lige så tit du vil.
  • Medlemsrabat på blandt andet brændstof, værkstedsregninger og oplevelser.
  • Hjælp til at finde den helt rigtige bil til lige netop dine behov og din økonomi.
  • Teknisk hjælp om alt fra stenslag til dæk og rustbeskyttelse.
  • Juridisk rådgivning om alt fra uigennemskuelige værkstedsregninger til uretfærdige p-bøder.
  • Adgang til FDM Forsikring - god dækning til faste lave priser.
  • Danmarks største bilmagasin Motor, direkte i din postkasse 9 gange årligt
Bestil Komplet

Fortrydelsesret og betingelser

FDM Komplet er et løbende abonnement til 1740 kr. årligt (mindstepris 870 kr. for 6 md). Du har 14 dages fortrydelsesret fra bestillingsdato. Bindingsperiode er 6 måneder. Derefter har du 1 mds. opsigelse til udgangen af en måned. Medlemskabet træder i kraft ved betaling.

Særligt for FDM Komplet: Du er først dækket af vejhjælp 72 timer efter betaling og efter, du har oplyst din nummerplade. Pris for FDM- Komplet gælder køretøj under 2500 kg. Vejer bilen 2501-3500 kg. opkræves 40 kr./md. i tillæg ved betaling. Se betingelser for FDM-medlemskaber