FDM Komplet

ss

Komplet er et medlemskab, der gør det nemt at blive trygt kørende. Vi sørger ikke blot for hjulskift og hjulopbevaring samt årstidstjek 2 gange om året, du får bl.a. også vejhjælp i DK og Europa, batteriskift, førstehjælpstaske, rustkontrol og stenslagsreparation. Og har du spørgsmål om bilen, kan du få personlig rådgivning af vores bileksperter.

Bestil Komplet

Særligt for FDM Komplet

hjulskift og hjulopbevaring

Hjulskift og hjulopbevaring

Få skiftet hjul 2 gange årligt på et af FDMs fordelsværksteder. Her bliver dine hjul skiftet og dæktrykket tjekket, inden hjulene opbevares til næste sæson.

Årstidstjek

Årstidstjek

Bliv klar til årstiderne med 2 årstidstjek om året hos FDM test og bilsyn. Her gennemgås en række centrale punkter på din bil bl.a. kontrolleres bremser, batteri, bremsevæske og udstødningen.

bilsyn og omsyn

Bilsyn og omsyn

Skal din bil til syn, kan du få et professionelt bilsyn og evt. omsyn hos FDM. Vi har 22 synshaller fordelt i hele landet, alle med en elite-smiley.

Køreteknisk kursus

Køreteknisk kursus

Få ét 3-timers køreteknisk kursus årligt og bliv mere tryg og sikker i trafikken. Du kan tage kurset på enten FDM Jyllandsringen eller FDM Sjællandsringen.

Det får du også i FDM Komplet

Vejhjælp i DK og Europa
FDM vejhjælp dækker både i Danmark og i Europa. Der går sjældent mere end 1 time, så er hjælpen fremme. Og kan vi ikke hjælpe dig på stedet, hjælper vi både dig og din passagerer hurtigt videre.

I Danmark har du frit værkstedsvalg og betalt vidererejse for dig og dine passagerer. I Europa sørger vi for transport af dig og dine passagerer til nærmeste værksted.

Batteriskift
Få testet din bils batteri hos Quickpoint. Hvis batteriet ikke klarer testen, får du det skiftet ud med et nyt.

Teknisk og juridisk rådgivning
Få rådgivning af vores eksperter inden for bilteknik, jura og bilfinansiering. Vi sidder klar til at hjælpe med alt fra bilvalg og bilkøb til udstyr, teknik og eventuelle uenigheder med p-selskaber, bilforhandlere og værksteder.Vi har mange års erfaring i at rådgive vores medlemmer - og gennem årene har vi sparet medlemmer for både penge og mange bekymringer. Vores specialister har god erfaring i at se, hvad der kan blive dyrt eller få uheldige konsekvenser. 

Medlemsmagasinet Motor

Få Motor digitalt eller i postkassen 9 gange om året og læs om test af nye biler, inspirerende artikler og masser af tips om biler, trafik og rejser.

Motor er Danmarks største magasin og Motors redaktion er ofte de første i Danmark, der stifter bekendtskab med de nyeste bilmodeller, både når de bliver præsenteret i udlandet, og når vi har dem til test på danske veje.

Medlemsrabatter + rabat på brændstof
Få rabat på alt fra bilreparationer og dæk til billeje og forlystelser. Benytter du rabatterne ofte, kan medlemskabet hurtigt være tjent hjem.

Få markedets bedste brændstofaftale hos Shell og spar 25 øre/l benzin og 30 øre/l diesel.

FDM Nummerpladeforsikring
Få en nummerpladeforsikring til 0 kr. Forsikringen omfatter alle husstandens biler og giver erstatning ved tyveri af nummerplader - uden selvrisiko.

FDM Forsikring
Få markedets måske bedste priser og dækninger til din bil, dit hus, din motorcykel, din hund etc. Forbrugerrådet Tænk Penge har kåret vores bilforsikring til Bedst i test 2018 og 2019.

Sprinklervæske
Løber bilen tør for sprinklervæske, kan du når som helst få påfyldt sprinklervæske på et af FDMs fordelsværksteder.

Rustkontrol
Få kontrolleret om din bil har brug for rustbeskyttelse hos FDM test og bilsyn. Rustkontrollen gennemgår bilens undervogn og hjulophæng.

Reparationskontrol
Få tjekket reparations- eller servicearbejdet hos FDM test og bilsyn. Finder de fejl, sørger de for, at værkstedet eller et andet FDM fordelsværksted udbedrer fejlen.

Stenslagsreparation
Får du et stenslag i ruden, kan du få den repareret hos Dansk Bilglas.

Bremse- og dækkontrol og lygte- og batterikontrol
Få kontrolleret din bils bremseevne samt dæk for slid og hvorvidt de er lovlige. Få kontrolleret lygteindstilling og -funktion samt startbatteriets fysiske tilstand og ladetilstand.

Kontrollerne foretages hos FDM test og bilsyn.

Førstehjælpstaske
Få en uundværlig og funktionel førstehjælpstaske i høj kvalitet. Kan anvendes ved alle slags ulykker og er velegnet i både bilen, båden og hjemmet.

Fortrydelsesret og betingelser

FDM Komplet er et løbende abonnement til 1.949 kr. årligt (mindstepris 974,50 kr. for 6 md). Du har 14 dages fortrydelsesret fra bestillingsdato. Bindingsperiode er 6 måneder. Derefter har du 1 mds. opsigelse til udgangen af en måned. Medlemskabet træder i kraft ved betaling.

Et FDM-medlemskab giver adgang til en lang række rabatter. En stor del af disse rabatter opnås ved, at du tilknytter dit Visa/Dankort, Visakort eller Mastercard til FDM-fordele. Herefter bliver rabatterne automatisk udbetalt på dit betalingskort. Alle husstandens kort kan tilknyttes. 

Særligt for FDM Komplet: Du er først dækket af vejhjælp 72 timer efter betaling og efter, du har oplyst din nummerplade. Komplet-medlemskabet gælder kun for køretøjer under 3500 kg.

Se betingelser for FDM-medlemskaber