FDM Køreklar

Pris på FDM Køreklar medlemskab

 

Med et FDM Køreklar-medlemskab bliver det nemmere for dig at være trafiksikker.

Du får bl.a. kontrol af rust, lygter, startbatteri, dæk og bremser, lige så tit du vil, samt stenslagsreparation.

Og har du spørgsmål om bilen, kan du få personlig rådgivning af vores bileksperter. Der er også mange penge at spare på vores gode rabataftaler.

Bestil Køreklar

Det får du med i FDM Køreklar

Teknisk og juridisk rådgivning

Teknisk og juridisk rådgivning

Få rådgivning af vores eksperter inden for bilteknik, jura og bilfinansiering. Vi sidder klar til at hjælpe med alt fra bilvalg og bilkøb til udstyr, teknik og eventuelle uenigheder med p-selskaber, bilforhandlere og værksteder.

Motor

Magasinet Motor

Få Motor digitalt eller i postkassen 9 gange om året og læs om test af nye biler, inspirerende artikler og masser af tips om biler, trafik og rejser.

Medlemsrabatter + rabat til brændstof

Medlemsrabatter + rabat til brændstof

Få rabat på alt fra bilreparationer og dæk til billeje og forlystelser. Benytter du rabatterne ofte, kan medlemskabet hurtigt være tjent hjem.

Få markedets bedste brændstofaftale hos Shell og spar 25 øre/l benzin og 30 øre/l diesel.

FDM Nummerpladeforsikring

FDM Nummerpladeforsikring

Få en nummerpladeforsikring til 0 kr. Forsikringen omfatter alle husstandens biler og giver erstatning ved tyveri af nummerplader - uden selvrisiko.

FDM Forsikring

FDM Forsikring

Få markedets måske bedste priser og dækninger til din bil, dit hus, din motorcykel, din hund etc. Forbrugerrådet Tænk Penge har kåret vores bilforsikring til Bedst i test 2018, 2019, 2020 og 2021.

Stenslagsreparation

Stenslagsreparation

Får du et stenslag i ruden, kan du få den repareret hos Dansk Bilglas.

Reparationskontrol

Reparationskontrol

Få tjekket reparations- eller servicearbejdet hos FDM test og bilsyn. Finder de fejl, sørger de for, at værkstedet eller et andet FDM fordelsværksted udbedrer fejlen.

Rustkontrol

Rustkontrol

Få kontrolleret om din bil har brug for rustbeskyttelse hos FDM test og bilsyn. Rustkontrollen gennemgår bilens undervogn og hjulophæng.

Bremse- og dækkontrol og lygte- og batterikontrol

Bremse- og dækkontrol og lygte- og batterikontrol

Få kontrolleret din bils bremseevne samt dæk for slid og hvorvidt de er lovlige. Få kontrolleret lygteindstilling og -funktion samt startbatteriets fysiske tilstand og ladetilstand.

Kontrollerne foretages hos FDM test og bilsyn.

Fortrydelsesret og betingelser

Alle FDM-medlemskaber er løbende abonnementer, der opkræves på årsbasis. Bindingsperiode er 6 måneder og derefter har du 1 mds. opsigelse til udgangen af en måned. Din fortrydelsesret er på 14 dage fra bestillingsdato. Medlemskabet træder i kraft ved betaling.

Et FDM-medlemskab giver adgang til en lang række rabatter. En stor del af disse rabatter opnås ved, at du tilknytter dit Visa/Dankort, Visakort eller Mastercard til FDM-fordele. Herefter bliver rabatterne automatisk udbetalt på dit betalingskort. Alle husstandens kort kan tilknyttes. 

Betingelser for medlemskaber