FDM Køreklar-medlemskab

Her har vi gjort det nemt for dig at se, hvilke fordele, der er indeholdt i din pakke, så du kan få mest muligt ud af dit medlemskab.

Magasinet Motor - FDM

Magasinet Motor

Danmarks største bilmagasin Motor bliver leveret direkte hjem til dig 9 gange om året. Du vælger selv, om du vil have magasinet Motor med posten, eller om du ønsker at læse magasinet digitalt.

Læs artikler fra Motor

 

FDM-fordele

Medlemsrabatter
+ rabat på brændstof

Få rabat på alt fra bilreparationer og dæk til billeje og forlystelser. Så kan dit medlemskab hurtigt være tjent hjem. Få bl.a. markedets bedste brændstofaftale hos Shell, Q8 og F24.

Se alle rabatter 

Få rabat på brændstof

Bremsekontrol og dækkontrol - FDM

Bremse- og dækkontrol
samt lygte- og batterikontrol

Få kontrolleret din bils bremseevne samt dæk for slid, og hvorvidt de er lovlige. Få kontrolleret lygteindstilling og -funktion samt startbatteriets fysiske tilstand og ladetilstand.

Bestil bremse- og dækkontrol

Bestil lygte- og batterikontrol

 

FDM Bilforsikring

Adgang til FDM Forsikringer

Få markedets måske bedste priser og dækninger til din bil, dit hus, din motorcykel, din hund og meget mere. Forbrugerrådet Tænk Penge har kåret vores bilforsikring som Bedst i Test flere år i træk.

Læs mere om FDM Forsikringer

FDM Strøm - Køreklar FDM Medlemskab

Strøm til indkøbspris

Med FDM Strøm får du en knivskarp elaftale med variabel timepris. Du betaler kun abonnement og den rene spotpris – ingen tillæg. Skift til en nem og forståelig elaftale uden skjulte omkostninger.

Læs mere om FDM Strøm

FDM Ladeløsning

FDM Ladeløsning

Få adgang til FDM Ladeløsning. Så kan du oplade din elbil eller plugin-hybrid nemt og trygt derhjemme. Vælg FDM Ladeløsning med eller uden elaftale.

Læs mere om FDM Ladeløsning

FDM Rustkontrol

Rustkontrol

Er du i tvivl om din bil trænger til en rustbeskyttelse? Så lad os give dig en vurdering. Vi gennemgår din bils undervogn og hjulophæng.

Bestil rustkontrol

FDM Reparationskontrol

Reparationskontrol

Har du fået repareret din bil på et af vores fordelsværksteder, kan du inden for en måned få en uvildig ekspert hos FDM test & bilsyn til at tjekke, om alt er som det skal være.

Se hvordan du bestiller tid

Reparation af stenslag

Reparation af stenslag

Mindre stenslag kan som regel udbedres uden at skifte ruden. Få udbedret stenslag kvit og frit.

Sådan gør du

Nummerpladeforsikring FDM

Nummerpladeforsikring

Få en nummerpladeforsikring til 0 kr. Forsikringen omfatter alle husstandens biler og giver erstatning ved tyveri af nummerplader – uden selvrisiko.

Se hvordan

Har du styr på din vejhjælp?

Opgradér til vores Kombi-medlemskab med vejhjælp - så er du sikret hurtig hjælp døgnet rundt i både Danmark og Europa.

Læs mere
Mit FDM app

Hent Mit FDM app

Vi har gjort det endnu nemmere for dig at se, hvad dit medlemskab indeholder. Download appen nu – så er det let at bruge dine fordele, bestille og få rabatter.

Download i App Store

Download i Google Play

Send en sms med teksten “APP” til 1919

Læs mere