FDM Kombi

ss

Kombi er et medlemskab med vejhjælp, der gør det nemt at blive trygt kørende. Du får ikke blot vejhjælp i DK og Europa, batteriskift, førstehjælpstaske og fri sprinklervæske. Du får bl.a. også kontrol af rust, lygter, startbatteri, dæk og bremser samt stenslagsreparation. Og har du spørgsmål om bilen, kan du få personlig rådgivning af vores bileksperter. 

Bestil Kombi

Særligt for FDM Kombi

vejhjælp

Vejhjælp i DK og Europa

I Danmark har du frit værkstedsvalg og betalt vidererejse for dig og dine passagerer. I Europa sørger vi for transport af dig og dine passagerer til nærmeste værksted.

Batteriskift

Batteriskift

Få testet din bils batteri hos Quickpoint. Hvis batteriet ikke klarer testen, får du det skiftet ud med et nyt.

Førstehjælpstaske

Førstehjælpstaske

Få en uundværlig og funktionel førstehjælpstaske i høj kvalitet. Kan anvendes ved alle slags ulykker og er velegnet i både bilen, båden og hjemmet.

Sprinklervæske

Sprinklervæske

Løber bilen tør for sprinklervæske, kan du når som helst få påfyldt sprinklervæske på et af FDMs fordelsværksteder.

Inkluderet i alle FDM-medlemskaber

Teknisk og juridisk rådgivning
Få rådgivning af vores eksperter inden for bilteknik, jura og bilfinansiering. Vi sidder klar til at hjælpe med alt fra bilvalg og bilkøb til udstyr, teknik og eventuelle uenigheder med p-selskaber, bilforhandlere og værksteder.

Magasinet Motor

Få Motor digitalt eller i postkassen 9 gange om året og læs om test af nye biler, inspirerende artikler og masser af tips om biler, trafik og rejser.

Medlemsrabatter + rabat på brændstof
Få rabat på alt fra bilreparationer og dæk til billeje og forlystelser. Benytter du rabatterne ofte, kan medlemskabet hurtigt være tjent hjem.

Få markedets bedste brændstofaftale hos Shell og spar 25 øre/l benzin og 30 øre/l diesel.

FDM Nummerpladeforsikring
Få en nummerpladeforsikring til 0 kr. Forsikringen omfatter alle husstandens biler og giver erstatning ved tyveri af nummerplader - uden selvrisiko.

FDM Forsikring
Få markedets måske bedste priser og dækninger til din bil, dit hus, din motorcykel, din hund etc. Forbrugerrådet Tænk Penge har kåret vores bilforsikring til Bedst i test 2018, 2019, 2020 og 2021.

Rustkontrol
Få kontrolleret om din bil har brug for rustbeskyttelse hos FDM test og bilsyn. Rustkontrollen gennemgår bilens undervogn og hjulophæng.

Reparationskontrol
Få tjekket reparations- eller servicearbejdet hos FDM test og bilsyn. Finder de fejl, sørger de for, at værkstedet eller et andet FDM fordelsværksted udbedrer fejlen.

Stenslagsreparation
Får du et stenslag i ruden, kan du få den repareret hos Dansk Bilglas.

Bremse- og dækkontrol og lygte- og batterikontrol
Få kontrolleret din bils bremseevne samt dæk for slid og hvorvidt de er lovlige. Få kontrolleret lygteindstilling og -funktion samt startbatteriets fysiske tilstand og ladetilstand.

Kontrollerne foretages hos FDM test og bilsyn.

Fortrydelsesret og betingelser

FDM Kombi er et løbende abonnement til 1.095 kr. årligt (mindstepris 547,50 kr. for 6 md). Du har 14 dages fortrydelsesret fra bestillingsdato. Bindingsperiode er 6 måneder. Derefter har du 1 mds. opsigelse til udgangen af en måned. Medlemskabet træder i kraft ved betaling.

Et FDM-medlemskab giver adgang til en lang række rabatter. En stor del af disse rabatter opnås ved, at du tilknytter dit Visa/Dankort, Visakort eller Mastercard til FDM-fordele. Herefter bliver rabatterne automatisk udbetalt på dit betalingskort. Alle husstandens kort kan tilknyttes. 

Særligt for FDM Kombi: Du er først dækket af vejhjælp 72 timer efter betaling og efter, du har oplyst din nummerplade. Kombi- medlemskabet gælder kun for køretøjer under 3500 kg. 

Se betingelser for FDM-medlemskaber