Vil du tilføje hjulskift og hjulopbevaring til dit medlemskab?

Skift til vores Komplet-medlemskab, så slipper du for besværet med at skifte og opbevare dine hjul. Derudover får du bl.a. vejhjælp, bilsyn, årstidstjek, køreteknisk kursus samt mange andre gode fordele. 

Skift til Komplet-medlemskab for kun 115 kr. mere om måneden

I alt kun 175 kr./md. for medlemskab med vejhjælp, hjulskift og opbevaring*

Bemærk: Bilen skal være køreklar på tegningstidspunktet, og vejhjælpen dækker 3 dage efter betalingVi modregner selvfølgelig, det du har til gode, for den resterende del af dit medlemskab og sender dig en regning for 1 år minus dit tilgodehavende.  

 
Det er desværre ikke muligt på nuværende tidspunkt at opgradere online.

Du skal ringe til os på 70 13 30 40.

 

Særligt for FDM Komplet

hjulskift

Hjulskift og hjulopbevaring

Få skiftet hjul 2 gange årligt på et af FDMs fordelsværksteder. Her bliver dine hjul skiftet og dæktrykket tjekket, inden hjulene opbevares til næste sæson.

Årstidstjek

Årstidstjek

Bliv klar til årstiderne med 2 årstidstjek om året hos FDM test og bilsyn. Her gennemgås en række centrale punkter på din bil bl.a. kontrolleres bremser, batteri, bremsevæske og udstødningen.

Bilsyn og omsyn

Bilsyn og omsyn

Skal din bil til syn, kan du få et professionelt bilsyn og evt. omsyn hos FDM. Vi har 22 synshaller fordelt i hele landet, alle med en elite-smiley.

Køreteknisk kursus

Køreteknisk kursus

Få ét 3-timers køreteknisk kursus årligt og bliv mere tryg og sikker i trafikken. Du kan tage kurset på enten FDM Jyllandsringen eller FDM Sjællandsringen.

 
Det er desværre ikke muligt på nuværende tidspunkt at opgradere online.

Du skal ringe til os på 70 13 30 40.

 

Det får du også i FDM Komplet

 

Vejhjælp i Danmark og Europa

FDM vejhjælp dækker både i Danmark og i Europa. Der går sjældent mere end 1 time, så er hjælpen fremme. Og kan vi ikke hjælpe dig på stedet, hjælper vi både dig og din passagerer hurtigt videre.

I Danmark har du fri lapning, fri bugsering, frit værkstedsvalg og betalt vidererejse for dig og dine passagerer. I Europa sørger vi for transport af dig og dine passagerer til nærmeste værksted.

Batteriskift

Få testet din bils batteri på et af FDMs fordelsværksteder. Hvis batteriet ikke klarer testen, får du det skiftet ud med et nyt.

Førstehjælpstaske

Få en uundværlig og funktionel førstehjælpstaske i høj kvalitet. Kan anvendes ved alle slags ulykker og er velegnet i både bilen, båden og hjemmet.

Sprinklervæske

Løber bilen tør for sprinklervæske, kan du når som helst få påfyldt sprinklervæske på et af FDMs fordelsværksteder.

Fra dit medlemskab i dag

Kontrol af bremser, dæk, lygter og batteri, medlemsrabatter, juridisk rådgivning, adgang til FDM Forsikring og magasinet Motor.

 

Det er desværre ikke muligt på nuværende tidspunkt at opgradere online.

Du skal ringe til os på 70 13 30 40.

*FDM Komplet er et løbende abonnement til 2.100 kr. om året (mindstepris 1.050 kr. for 6 md.). Du har 14 dages fortrydelsesret fra bestillingsdato. Bindingsperiode er 6 måneder. Derefter har du 1 mds. opsigelse til udgangen af en måned. Medlemskabet træder i kraft ved betaling. 

Særligt for FDM Komplet: Du er først dækket af vejhjælp 72 timer efter betaling (på hverdage) og efter, du har oplyst din nummerplade. Komplet-medlemskabet gælder kun for køretøjer under 3500 kg. Se betingelser for FDM-medlemskaber