CO2 - 1 ton mindre

FDM støtter ’1 ton mindre’ som er en kampagne under klima- og energiministeriet, der sætter fokus på danskernes CO2-forbrug.

FDM støtte kampagnen 1 ton mindre, der skal få danskere til at fokusere på CO2 forbruget.
Medlemsnyt

Kampagnen 1 ton mindre har siden 2007 haft som mål at få danskerne til at spare CO2. Målet er at få hver dansker til at spare et ton CO2 om året. FDM støtter denne kampagne sætter fokus på, hvordan bilisterne kan være med til at mindske CO2-udslippet.

FDM arbejder for miljøvenlige biler

”FDM har stor fokus på miljøet i det daglige arbejde. FDM arbejder bl.a. for, at de danske biler skal blive mere miljøvenlige og sætter løbende fokus på, hvordan bilisterne kan bidrage til at skåne miljøet”, siger Thomas Møller Thomsen, adm. direktør i FDM.

Omlægning af registreringsafgiften til fordel for mere miljøvenlige biler er én af FDMs mærkesager, men også alternative brændstoffer, miljøvenlig kørsel, miljøvenlig teknologi og certificering af alle FDMs campingpladser med EU-blomsten har stor fokus i FDMs daglige arbejde.

FDM sætter fokus på bilisters kørevaner

FDM har gennem oplysning brugt ”1 ton mindre” til at sætte fokus på de ting, som bilisterne i deres daglige brug af bilen kan gøre for at mindske CO2-udslippet. I forbindelse med lancering af kampagnen blev der gennemført en række arrangementer, der involverede både FDMs testcentre, rejsebureauer og campingpladser.