vaskemaskine i vaskerum tilsluttet FDM strøm

Værd at vide om strøm

Strøm er en vital del af vores dagligdag, men det kan være en udfordring at forstå både fagudtryk, regler og regninger. Med disse artikler håber vi at kunne hjælpe dig godt på vej med viden og produkter fra FDM

Læs artikler om strøm

mand kigger på elpriser online og undres

FDM sammenligner elpriser – time for time eller fast elpris?

Mange er ikke er klar over, hvordan aconto-systemet fungerer, når der skal sammenlignes med andre priser. Læs alt om, hvordan du afkoder en elregning.

Læs artikel
par kigger på elpriser online

Elpriser for dummies – bliv klogere på din elregning

Leder du efter en nem og overskuelig forklaring på din elregning, finder du svaret her, hvor vi gennemgår de vigtigste begreber.

Læs artikel
mand tjekker sin aconto regning online

Aconto - sådan forstår du din elregning

Mange er ikke er klar over, hvordan aconto-systemet fungerer, når der skal sammenlignes med andre priser. Læs alt om aconto i denne artikel.

Læs artikel
fdm strøm vises på mobil

Hvilken app til elpriser skal du vælge?

Hvor kan du se dagens strømpris? Elpriserne for i morgen?  Der er rigtig mange apps tilgængelige i App Store og i Google Play, så hvilken er bedst?

Læs artikel

kvinde med elbil

Hvad koster det at lade en elbil op hjemme?

Hvad koster det at lade en elbil op? Udforsk de faktorer, der påvirker dit strømforbrug, og opdag, hvordan du kan reducere dine eludgifter.

Læs artikel
kvinde kigger på computerskærm

Tariffer og spotpris på elregningen

Hvad står de forskellige tariffer og takster for på din elregning? Og hvad betyder spotpris? Lær at mestre disse begreber og få overblik over dine strømomkostninger.

Læs artikel