Motor ændrer udgivelsesfrekvens

Fra 2018 vil Motor udkomme med lidt færre numre. Til gengæld vil det være i en forbedret papirkvalitet og et skarpere layout.

Fra 2018 vil Motor udkomme med lidt færre numre.
Medlemsnyt

Ændringer i medievaner, nye digitale muligheder og massive prisstigninger på distributionen betyder, at FDM fra 2018 reducerer antallet af udgivelser af Motor. Fra årsskiftet vil du som medlem modtage ni i stedet for 11 numre med udgivelser fordelt jævnt hen over året.

”Det er vigtigt for os at kunne tilbyde alle medlemmer et kvalitetsprodukt fysisk såvel som digitalt. Vi vil gerne give vores medlemmer adgang til relevant bilindhold og test, hvor vi udnytter det som de forskellige medier er bedst til."

Derfor udkommer Motor fremover i en bedre papirkvalitet, hvor billeder og tekst står klarere og flottere. Samtidig får layoutet et facelift.

"FDM har de seneste år øget vores digitale tilstedeværelse og sammenholdt med udsigten til markante prisstigninger i distributionen, har det været naturligt at se på, hvordan vi bedst kunne reducere omkostningerne og samtidig forbedre kvaliteten”, siger Motors ansvarshavende chefredaktør, Bo Christian Koch.

Mere fokus på digital kommunikation

FDM kommunikerer i dag digitalt med medlemmerne via bl.a. fdm.dk, nyhedsbreve og sociale medier som Facebook, Instagram, YouTube og Twitter.

Følg Motor på facebook

”Vi vil hellere bruge pengene på at give vores medlemmer noget mere værdi i de enkelte udgivelser end på distribution, og vi har derfor valgt at lave færre, men endnu bedre magasiner og så samtidig øge vores fokus på de digitale muligheder," siger Bo Christian Koch.

FDM har fortsat fokus på at tilbyde flere digitale bilrelaterede ydelser med fortællinger, der udnytter de digitale muligheder. Bl.a. bliver der lanceret et dedikeret bilunivers, hvor medlemmerne vil kunne følge med i, hvad der rører sig på bilområdet.

Læserne ønsker kvalitet

Vi har foretaget flere undersøgelser, som har vist, at Motors læsere foretrækker færre udgaver i en bedre kvalitet og med et højt sidetal frem for det samme antal udgivelser som nu med færre sider pr. nummer. Derfor udkommer Motor fremover i en bedre papirkvalitet, hvor billeder og tekst står klarere og flottere. Samtidig får layoutet et facelift.

Du kan se første udgave af det nye Motor i 2018, når det udkommer den 25. januar.

Læs mere om Motor og se seneste nummer online

Sådan udkommer Motor i 2018:

I parentes hvornår du kan læse det online

Nr 1: 25. januar (23. januar)

Nr. 2: 1. marts (27. feb.)

Nr. 3: 12.april (10. april)

Nr. 4: 17. maj (15. maj)

Nr. 5: 21. juni (19. juni)

Nr. 6: 23. aug. (21. aug.)

Nr. 7: 4. okt. (2. okt.)

Nr. 8: 8. nov. (6. nov.)

Nr. 9: 13. dec. (11. dec.)