Charlottenlund MotorClassic Motor Meeting udskudt

Det stort anlagte veterantræf på Charlottenlund Travbane den 24. maj 2020 er aflyst på grund af corona-situationen. I stedet bliver det afholdt i 2021.

Charlottenlund MotorClassic Motor Meeting med over 500 veterankøretøjer udskydes til 2021 på grund af corona-situationen
Bilist

2020-udgaven af Charlottenlund MotorClassic Motor Meeting, der hvert år trækker flere hundrede veteranbiler til Charlottenlund Travbane ved København, er udskudt til foråret 2021.

Det traditionsrige og stort anlagte træf med over 35 år på bagen skulle have været afholdt den 24. maj og er dermed det seneste i en lang række træf, motorløb og andre bilarrangementer i dette forår, som corona-epidemien har sat en stopper for.

Læs også: Corona udskyder Classic Race Aarhus

Ser frem mod næste år

”I den nuværende situation skal vi vise samfundssind. Derfor udskyder vi arrangementet til en forhåbentlig mere optimistisk fremtid i 2021“, meddeler Charlottenlund-træffets stifter og primus motor, Kim Polte.

Læs også: Corona udsætter løb på FDM Jyllandsringen

Charlottenlund MotorClassic Motor Meeting har eksisteret siden 1984, og FDMs magasin om klassiske biler, MotorClassic er hovedsponsor for træffet. I 2019 deltog over 500 veteranbiler, motorcykler og andre klassiske køretøjer.

Datoen for Charlottenlund MotorClassic Motor Meeting 2021 er endnu ikke fastlagt.

Vild med klassiske biler? 
Læs MotorClassic