Nye muligheder for at privatlease med FDM

Som medlem kan du nu privatlease bil gennem FDM. Så er du sikker på at få en leasingaftale, der lever op til alle de krav, vi stiller til både biler og kontrakt.

Ny privatleasing bil med FDM
Medlemsnyt

[Opdateret den 26. januar 2021: FDM tilbyder aktuelt ikke privatleasing. Dette er en ældre artikel.] 

Leasing vinder frem hos de danske bilister, hvor flere og flere ønsker at privatlease bilen fremfor at eje den. FDM har derfor skabt et leasingprodukt, der lever op til alle de krav, vi selv stiller til en privatleasing-aftale, samt tilføjet en række andre gode leasingvilkår.

”Vi ønsker at skabe et produkt til vores medlemmer, hvor der er fuld gennemskuelig økonomi og alle de gode leasingvilkår, vi ved, er afgørende for en god leasingoplevelse. Vi har derfor fokus på, at fjerne skjulte udgifter eller usikkerhed forbundet med at lease. Både når du indgår aftalen, og når du skal returnere bilen," siger produktchef Martin Østergaard fra FDM Fordele.

Forsikringer er inkluderet

Netop tilbageleveringen af leasingbilen kan føre til uforudsete udgifter, der er svære at tage højde for. Har bilen fået skader i leasingperioden, kan du risikere en overraskende efterregning.

Hos FDM privatleasing følger der derfor en tilbageleveringsforsikring med, der dækker de skader, der måtte være, når bilen skal retur. Der er dog en selvrisiko på 5.000 kr., hvilket betyder, at forsikringen dækker den del af det samlede beløb for småskaderne, der overstiger 5.000 kr. Bilen bliver gennemgået på et af FDMs testcentre, der har stor erfaring i at gennemgå leasingbiler.

I leasingydelsen er desuden inkluderet service, vedligeholdelse samt en ansvars- og kaskoforsikring

Ingen førstegangsydelse

I mange leasingaftaler betaler du en førstegangsydelse, som er et beløb, du ikke får igen. FDM privatleasing har ingen førstegangsydelse, men har derimod et depositum, svarende til to måneders leasingudgift.

Dette depositum vil du typisk få tilbage ved slutningen af leasingperioden, medmindre du fx har kørt flere kilometer end aftalt i kontrakten.

Overskuelig leasingperiode

Det er FDMs erfaring, at en del bilister kan have svært ved at forudse deres kørselsbehov i lang tid frem, da behovet kan ændre sig pludseligt grundet arbejde eller privatliv. FDM privatleasings aftale løber derfor i første omgang over 18 måneder.

Medlemsfordele med FDM privatleasing

Alle biler hos FDM privatleasing har opnået minimum fire stjerner i sikkerhedstest hos Euro NCAP.

Læs om: Sikkerhedstest af biler

Med FDM privatleasing får du desuden disse fordele:

  • Ingen førstegangsydelse – du betaler et depositum
  • Forsikring og tilbageleveringsforsikring inkluderet
  • FDM vejhjælp bronze
  • 16.000 km årligt - i alt 24.000 km inkluderet i hele kontraktperioden
  • Gennemgang af FDMs testcenter, når bilen tilbageleveres
  • Service og vedligeholdelse inkluderet
  • 0,81 kr. pr. overkørte kilometer og 0,19 kr. pr. underkørte kilometer
  • Du privatleaser med en FDM Leasingkontrakt

Læs også: I tvivl om privatleasing er noget for dig?

Sortiment udvides løbende

Biler leases via Leaseplan Danmark. I begyndelsen vil der være et begrænset antal bilmodeller at vælge imellem, men der kommer løbende nye og flere bilmodeller til, når vi får erfaring med, hvilke biler vores medlemmer efterspørger.

”Det er vigtigt for os, at vi har et leasingprodukt, der passer til vores medlemmers behov og ønsker. Vi vil derfor løbende udvikle og tilføje nye muligheder til produktet, efterhånden som vi samler erfaring ind," siger Martin Østergaard.