Bedste år nogensinde

FDMs repræsentantskab kunne på det årlige repræsentantskabsmøde se tilbage på et år, der bød på medlemsvækst og det bedste økonomiske resultat i foreningens historie.

FDMs direktør holder tale på repræsentantskabsmødet
Fotograf:

Foto

FDM
Medlemsnyt

67 repræsentantskabsmedlemmer var på plads, da FDMs ordinære repræsentantskabsmøde blev afholdt på Hindsgavl Slot i Middelfart i slutningen af april.

De fremmødte kunne sammen med bestyrelsen glæde sig over medlemsvækst og foreningens økonomisk bedste år nogensinde og et år, der samtidig har budt på stor aktivitet i foreningen.

FDM er klar til grøn omstilling

Formanden, Steen Torp-Hansen, Præstø, kunne i sin beretning orientere repræsentantskabet om, at bestyrelsen og ledelsen arbejder målrettet på at forberede FDM til den grønne omstilling, som buldrer afsted i disse år.

FDM er en forening for alle bilbrugere, uanset om de kører på fossile brændstoffer eller grøn energi

– Vi har igangsat et stort udviklingsprojekt, så vi kan sikre, at FDM er en forening for alle bilbrugere, uanset om de kører på fossile brændstoffer eller grøn energi, sagde formanden og tilføjede, at der bliver arbejdet intensivt på at sikre, at FDM kan yde den bedste rådgivning om biler, uanset drivmidler.

Steen Torp-Hansen efterlyste i den sammenhæng politiske initiativer, der kan skubbe på den grønne omstilling på bilområdet:

– Det er tydeligt, at et skift fra fossile brændstoffer til eldrift kræver et incitament, som er umuligt at gennemføre, uden at man tager den nuværende afgiftsstruktur op til revision, sagde han.

Læs også: Alt om elbiler

Pengene skal arbejde for medlemmerne

FDMs administrerende direktør, Thomas Møller Thomsen, fremlagde årets resultat, som var det bedste i foreningens historie. Han understregede samtidig, at en sund økonomi er en forudsætning for at lykkes med de mange tiltag, FDM har i støbeskeen.

Baggrunden for det gode resultat er en engangstransaktion i forbindelse med indgåelsen af et langsigtet strategisk partnerskab omkring et mere fleksibelt forsikringstilbud til FDMs medlemmer.

– Pengene skal ud og arbejde for medlemmerne, så de oplever endnu højere værdi for pengene i medlemskabet, sagde han. 

Han kom i den forbindelse ind på FDMs nye medlemskabsmodel, som vil give alle medlemmer flere fordele, og som vil blive rullet ud til alle medlemmer i løbet af det kommende år.

Du kan læse hele FDMs årsberetning her.

Vil du også være med i Danmarks største forbrugerorganisation, som varetager dine rettigheder som bilist?:

Bliv medlem